Ugušili se u snu?

Užasna tragedija kod Križevaca: Dvije osobe pronađene mrtve u kući koju je zahvatio požar

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Užasna tragedija kod Križevaca: Dvije osobe pronađene mrtve u kući koju je zahvatio požar
12.05.2021.
u 08:37
Pretpostavlja se kako je nesretni par spavao dok je požar izbio te su se u snu ugušili od dima. Navodno je riječ o starijem bračnom paru.
Pogledaj originalni članak

Kako je upravo izvijestila policija, u srijedu nešto prije 6 sati ujutro primljena je dojava da je u Dropkovcu izbio požar na kući.

“U kući su pronađena mrtva tijela ženske i muške osobe. Nakon gašenja požara slijedi očevid”, navode u koprivničkoj Policijskoj upravi.

Pretpostavlja se kako je nesretni par spavao dok je požar izbio te su se u snu ugušili od dima. No, više detalja bit će poznato nakon što MUP-ovi stručnjaci za požare obave temeljit očevid. Navodno je riječ o starijem bračnom paru.

Dropkovec je, inače, naselje u općini Gornja Rijeka kod Križevaca, koja graniči sa Zagrebačkom županijom.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.