Zagrebački gradonačelnik dijelit će biračima i 2,5 dl soka

Uz energetski napitak lakše će putovati od Iloka do Dubrovnika

Foto: Luka Klun/Pixsell
Uz energetski napitak lakše će putovati od Iloka do Dubrovnika
12.11.2009.
u 00:15
Iako piše da je energetski napitak, to je samo mješavina koncentrata nekoliko vrsta egzotičnog voća, nešto umjetnih boja i onih E-brojeva.
Pogledaj originalni članak

Dva i pol decilitra multivitaminskog energetskog napitka koji se sastoji od mješavine naranče, limuna, marelice, grožđa, ananasa, marakuje, manga, guave i banane novo je oruđe u borbi zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića za Pantovčak.

Nekoliko vrsta voća

Naime, zagrebačka tvrtka Designsystem sa Savske ceste 10 naručila je od Agrokora, točnije Jamnice, napitak koji bi Milan Bandić trebao piti i dijeliti za vrijeme svoje predsjedničke kampanje od Iloka do Dubrovnika.

Iako piše da je energetski napitak, to je samo mješavina koncentrata nekoliko vrsta egzotičnog voća, nešto umjetnih boja i onih E-brojeva.

Zanimljivo je da je napitak besplatan, ali se može dobiti 50 lipa za povrat bočice.

“Iskreno, hrabro, odlučno!” slogan je istaknut na naljepnici bočice i dovoljno govori kako je Bandić krenuo u kampanju.

Zapravo, ovo je još jedan dokaz da je on još prije nekoliko mjeseci odlučio krenuti prema Pantovčaku. Sve njegove priče posljednjih tjedana prije objave kandidature kako još nije odlučio bile su obmanjivanje javnosti (rekli bi njegovi protivnici) ili taktiziranje (rekli bi njegovi pristaše).

Nepoznata cijena

Nepoznato je koliko je bočica tog pića tvrtka Designsystem naručila od Jamnice i koliko je to koštalo.

A možda je sve to dar Jamnice Milanu Bandiću, zagrebačkom gradonačelniku koji se vidi u Predsjedničkim dvorima na Pantovčaku.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

MA
maxxxx
09:34 12.11.2009.

Ovo piće odlično predstavlja našeg Milana. Bućkuriš koncentrata i konzervansa, valjda da bude za svakog ponešto i to sve pod lažnom etiketom energetskog napitka. I opet će se naći onih koji će to piti.

Avatar trunchbull
trunchbull
14:00 12.11.2009.

Nemojte tako! Pa ovaj osvježavajući enrgetski napitak je odličan laksativ i može pomoći kod probavnih smetnji. Ha ha ha ha Živio Milan i njegov čarobni napitak!

OB
-obrisani-
08:33 12.11.2009.

Dosta bljujemo od njegovih bedastoća,sad bi trebali to piti i očistiti ionako prazna crijeva. Usput jel taj čarobni napitak ispitan od nadležnih organa? EL Bandi taj eliksir mučka od moje love.Ovaj mjesec podignuta je pričuva za 5,71 kn.Uzeo je litru mlijeka djeci.