'ŽIV SAM'

Zbog poteza bivše žene nitko ga nije zvao mjesecima: 'Bio sam zbunjen, ali sada znam zašto'

Foto: Getty Images
Zbog poteza bivše žene nitko ga nije zvao mjesecima: 'Bio sam zbunjen, ali sada znam zašto'
22.01.2020.
u 17:30
- Mislili su da sam mrtav. Nitko me nije zvao tri, četiri mjeseca i bio sam zbunjen, ali sada znam zašto - prepričava 75-godišnji Škot
Pogledaj originalni članak

Mjesecima ga nitko nije zvao niti posjećivao, a onda je 75-godišnji umirovljenik iz Škotske saznao za nadgrobni spomenik koji mu je podignula bivša žena zbog kojeg su svi mislili da je preminuo.

- Mislili su da sam mrtav. Nitko me nije zvao tri, četiri mjeseca i bio sam zbunjen, ali sada znam zašto - kazao je 75-godišnji Alan Hattel za Daily Mail.

Stojeći pored spomenika za kojeg tvrdi da ga je podignula njegova bivša žena bez njegovog znanja dodao je da ga planira u dogovoru s nadležnima prekriti te da želi postaviti obavijest da je "još itekako živ".

Njegova bivša žena s kojom se rastavio prije 26 godina kupila je grobno mjesto s namjerom da ih se skupa pokopa, ali on tvrdi da nikada nije rekao da želi da ih pokopaju zajedno. Kaže i da među njima nema netrpeljivosti, ali da mu nije lako ovo prihvatiti.

- Otkriti vlastiti spomenik na groblju dok si još živ nije nešto što se događa svaki dan. Uostalom, ja niti ne želim biti pokopan. Želim da me kremiraju - kazao je ovaj umirovljeni zavarivač.

VIDEO Scene koje su vas najviše iznenadile: Najveći hit bila je djevojka na parkiralištu

hitovi godine
Foto: Screenshoot
lijes
Foto: Screenshot
Odrezak
Foto: Screenshot
bager
Foto: Screenshot
napao susjeda
Foto: Screenshot
prevara
Foto: Vkontakte
Tatjana Kuvšinikova
Foto: Screenshot
mladenci
Foto: Northamptonshire Police
kradljivac
Foto: Screenshot
smeće
Foto: Wochit
Mama uhvatila kćer kako jede rođendansku tortu
Foto: Screenshot
spavaju na travi
Foto: Screenshot
morski pas
Foto: Facebook/Gajnice jučer danas sutra
Foto: Google
Jezero gdje je pronađeno vozilo preko Googleovih karti
Foto: Screenshot
dječak
Foto: Facebook
mladenci
Foto: Facebook
mladenci
Foto: Screenshot
Ruskinja

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.