Uhićen razbojnik koji je opljačkao trgovinu prijeteći pištoljem

Foto: Arhiv VL
Uhićen razbojnik koji je opljačkao trgovinu prijeteći pištoljem
11.12.2009.
u 09:49
Razbojništvo se dogodilo sinoć oko 20 sati, izvijestila je PU zadarska. Nepoznati muškarac ušao je u trgovinu pa prijeteći pištoljem iznudio novac od dviju trgovkinja.
Pogledaj originalni članak

Zadarska policijska uprava izvijestila je o razbojništvu u Splitskoj ulici u Biogradu koje se dogodilo sinoć oko 20 sati.

Tamo je nepoznati maskirani muškarac prijeteći pištoljem od dviju trgovkinja starih 24 godine oduzeo nekoliko tisuća kuna.

Ubrzo nakon dojave jedna muška je osoba uhićena. U tijeku je kriminalistička obrada.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JA
jankoprekobrda
14:32 11.12.2009.

OTMI, UKRADI, OPLJACKAJ, PREVARI, ZGRABI, JAMI, PREMLATI, UBIJ, PREKOLJI, NE BIRAJ SREDSTVA KAKO DO BOGATSTVA MIMO RADA Sve \"divne i lijepe stvari\" koje smo sa demokracijom uvezli sa \"divnog\" zapada. Demokracija i samostalna Hrvatska je lijep i dobar osijecaj, ali mislim da smo sada vise policijska drzava i pod pritiskom policije nego za doba socijalizma, da mi dodje da pozelim povratak socijalizma. Jer ovo danas nije kapitalizam nego grabizam, nije demokracija nego jednoumlje i diktatura, nije postenje nego KRIMINAL . Nije moral vec nemoral i dekadenca, nigdije ttraga svijetla u tunelu mraka bez povratka. Promijene ozbiljne su hitne i nuzne, no dal\' smo zaista svi postali uplasene kukavice, da nitko nece galvu riskirat kao sto je speraman bio 1991.