Pomorska škola

Učenik iz Splita na velikom odmoru dobio udarac i potres mozga

Foto: Leonard Ničević/PIXSELL
Učenik iz Splita na velikom odmoru dobio udarac i potres mozga
29.02.2012.
u 11:36
Napadač je još uvijek nepoznat, ali u policiji imaju saznanja da je riječ o učeniku iste škole
Pogledaj originalni članak

Šesnaestogodišnji učenik splitske srednje Pomorske škole dobio je potres mozga i nagnječenje nosa kada ga je u utorak u 10.30 sati na velikom odmoru šakom u glavu udario još uvijek nepoznati mladić. Incident se dogodio u nedaleko od škole u Ulici Antofagaste. Nakon snažnog udarca 16-godišnjak je pao na pločnik i izgubio svijest. Prevezli su ga u KBC Split gdje je zadržan na liječenju. U policiji smatraju da je napadač najvjerojatnije učenik iste škole. Imaju indicije tko bi mogao biti agresivac. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

EX
excell
12:37 29.02.2012.

što će sad reči mila jelavić...koliko će doniti zatvora napadač ako je porečka majka što je svome djetetu dala po guzi dva puta sa kuhačom osuđena ma 6 mjesecui zatvora