DVA MJESECA NAKON UBOJSTVA

Rezultati analize otkrivaju: Lana je umrla od posljedica udaraca šakama i nogama

Foto: Vecernji.ba
Rezultati analize otkrivaju: Lana je umrla od posljedica udaraca šakama i nogama
10.12.2019.
u 12:48
Slučaj je izazvao veliku pozornost javnosti i mnogi se pitaju hoće li se ikad doznati prava istina o ubojstvu 19-godišnje studentice.
Pogledaj originalni članak

Dva mjeseca nakon što je pronađeno tijelo okrutno ubijene 19-godišnje Lane Bijedić, stigli su prvi rezultati brojnih vještačenja koje je provela policija. 

Kako je neslužbeno potvrđeno Dnevnom Avazu, riječ je o rezultatima analize bioloških tragova na tijelu i tragova na mjestu gdje je pronađeno tijelo 19-godišnjakinje, kao i rezultati vještačenja njezina mobitela koji je bio poslan u Njemačku kako bi ga otključali. 

Obdukcija je pokazala kako je djevojka umrla od posljedica ozljeda nanesenih šakama i nogama, a istražitelji se nadaju kako će među svim tim rezultatima pronaći trag koji će ih dovesti do počinitelja. 

Slučaj je izazvao veliku pozornost javnosti i mnogi se pitaju hoće li se ikad doznati prava istina o ubojstvu 19-godišnje studentice. 
 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar MADO
MADO
14:48 10.12.2019.

Kakve veze ova vijest ima s našom državom?! U Italiji se svakodnevno događaju ubojstva, kako to da u našim medijima nema ni riječi o tome usprkos tome što je Italija naša najveća susjedna zemlja i glavni trgovinski partner, oni su dakle naš regijon i EU partneri, a ne nekakva BiH koja realno neće biti spremna za EU još najmanje 50 godina.

Avatar gmail
gmail
19:07 10.12.2019.

Mado, možda što je to u više navrata bila teritorija Hrvatske?