presudio i sebi

Ubojica D. Dopuđ umro u bolnici, obitelj će donirati organe

ubijeni
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
sprovod Tee Palić (1)
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
sprovod Tee Palić (1)
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
sprovod Tee Palić (1)
05.06.2011.
u 09:35
Policija nije utvrdila od koga je i gdje Dopuđ nabavio pištolj, a najvjerojatnije je motiv zločina bila ljubomora
Pogledaj originalni članak

Dubravko Dopuđ (30), koji je prošlog četvrtka pištoljem ubio bivšu djevojku Teu Palić i njezinog momka Josipa Šestu (18) u zagrebačkom naselju Markuševec, preminuo je u subotu u 13 sati u KB Dubrava, potvrdio je njegov brat Damir Dopuđ. Obitelj je odlučila donirati Dopuđeve organe.

Podsjetimo, toga dana u 12.15 Dubravko Dopuđ zvani Dudo sjeo se na svoj motor i krenuo u divljački pohod. Slijedio je novopečeni ljubavni par, prijatelja i bivšu djevojku koji su se toga popodneva vozili na skuteru.

Josip Šest, maturant Škole za promet, parkirao je motor u svome dvorištu u Dotrščinskoj ulici. Dopuđ ga je pogodio hicima dok je još bio na motoru. Frizersku praktikanticu, učenicu drugog razreda, Teu Palić, odvukao je u obližnji šumarak. Smaknuo ju je s nekoliko hitaca. Tamo je i sebi pucao u glavu. Dopuđevo tijelo prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na zagrebačkoj Šalati.

Dopuđ je mladi ljubavni par usmrtio pištoljem koji je ilegalno posjedovao. Prema riječima njegove bake, Jele Šajtoš, vjerojatno ga je nabavio na dan ubojstva. Policija, kako su nam rekli, nije utvrdila od koga je i gdje Dopuđ nabavio pištolj.

Svo troje bili su dio istog društva s Markuševačkih bregova. Tea Palić je prije više od godinu dana odlučila je prekinuti njihovu kratku, trotjednu vezu zbog, kako mu je rekla, prevelike razlike u godinama. Prije nekoliko mjeseci frizerska naučnica pronašla je novu ljubav – Dubravka Šesta zvanog Šestica, mirnog i dobrog dečka iz ekipe. Nitko u društvo, kako su nam ispričali, nije ni slutio da su bezazlene šale prijatelja “Otkantala te!” toliko boljele Dopuđa, zaposlenika na benzinskoj postaji, poznatog u ekipi upravo po zbijanju šala.

>>Smaknuo bivšu curu i njezina novog dečka pa si pucao u glavu

>>Brat ubojice otišao je u bolnicu potpisati da doniraju organe

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

MM
Mladen Miletić
10:47 05.06.2011.

Bolesnik prema vlastitoj odluci i želji ipak se preselio među anđele umro.

Avatar cuckoo
cuckoo
11:31 05.06.2011.

za ovakve se nadam da postoji pakao

OB
-obrisani-
10:56 05.06.2011.

Dobra vjest !