recidivist

U tri godine sedam puta kažnjen zbog vožnje u pijanom stanju!

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL/Ilustracija
U tri godine sedam puta kažnjen zbog vožnje u pijanom stanju!
09.05.2022.
u 12:39
Za počinjene prekršaje prijeti mu kazna zatvora u trajanju do 120 dana, novčana kazna u ukupnom iznosu od 60.000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju do 24 mjeseca
Pogledaj originalni članak

Policija je u Breznici presretačem zaustavila osobno vozilo kojim je upravljao 23-godišnjak. Utvrđeno je da vozio pod utjecajem alkohola i da mu to nije prvi put.

Vozio je u vrijeme kada mu je vozačka dozvola ukinuta, pa je na snazi zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije. Riječ je o recidivistu koji je u protekle godine u sedam navrata pravomoćno kažnjen za prekršaje vožnje pod utjecajem alkohola! Ovaj put izmjereno mu je 1,98 promila. 

Uhićen je i doveden u Policijsku postaju Novi Marof, gdje je zadržan do otrježnjenja. Jučer je doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Varaždinu, gdje mu je sudac odredio zadržavanje u trajanju do deset dana, nakon čega je poslan u zatvor u Varaždinu.

Za počinjene prekršaje prijeti mu kazna zatvora u trajanju do 120 dana, novčana kazna u ukupnom iznosu od 60.000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju do 24 mjeseca. Po pravomoćnosti odluke o prekršajima dobit će i 12 novih negativnih prekršajnih bodova.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.