NA AUTOBUSNOJ STANICI

Strava u Maleziji: U kuferu pronašli tijelo žene, umrla je prije dva tjedna

Foto: Pixabay
Strava u Maleziji: U kuferu pronašli tijelo žene, umrla je prije dva tjedna
17.04.2023.
u 10:32
Prolaznik je torbu pronašao u blizini zgrade državne elektroenergetske tvrtke Tenaga Nasional Berhad, izvještavaju tamošnji mediji
Pogledaj originalni članak

Slučajni prolaznik prošlog je tjedna na napuštenoj autobusnoj stanici u Kulaiju u Maleziji pronašao putnu torbu u kojoj je otkriveno tijelo žene. Malezijska policija istražuje njenu smrt, potvrdio je šef okružne policije.

Prolaznik je torbu pronašao u blizini zgrade državne elektroenergetske tvrtke Tenaga Nasional Berhad, izvještavaju tamošnji mediji, a prenosi CNN. Šef policije okruga Kulai Tok Beng Yeow rekao je da je stanje tijela – koje je, prema procjenama, više od 50 posto razgrađeno – otežalo početne napore identifikacije.

Tragedija u Požegi

Odvjetnica osumnjičenog za smrt vojnika: Priznao je. Zamjenik načelnika: Ne možemo govoriti o motivu

"Naši policijski službenici su bili u redovitoj ophodnji i bez ikakvog poziva su nakon nekoliko minuta došli na mjesto događaja. Zatekli su žrtvu i nekoliko građana. Tu je bio i počinitelj, ali u tom trenutku nismo znali da je to on", rekao je Dalibor Bauer, zamjenik Policijske uprave požeško-slavonske. Odvjetnica osumnjičenog potvrdila je kako je on priznao počinjenje djela.

Međutim, preliminarna obdukcija bolnice Sultanah Aminah sugerira da je tijelo pripadalo ženi starijoj od 25 godina, koja je zadobila ozljedu glave i umrla prije otprilike dva tjedna. 

VIDEO Pokušaj vojnog puča u Sudanu: Razmjena vatre između vojske i paravojne skupine

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.