Zima dolazi

U ovim gradovima od danas počinje sezona grijanja

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
U ovim gradovima od danas počinje sezona grijanja
01.10.2018.
u 11:24
Ogrjevna sezona 2018./2019. završit će najkasnije 15. svibnja 2019. godine, sukladno vremenskim uvjetima
Pogledaj originalni članak

Kako su i najavili, HEP - TOPLINARSTVO počelo je danas s ukjučivanjem grijanja za približno 126.000 krajnjih kupaca u Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću. 

"Isporuka toplinske energije za grijanje još krajem prošlog tjedna započela je prioritetnim krajnjim kupcima - dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe, a od danas smo započeli s uključivanjem grijanja u stambenim i poslovnim zgradama u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama grijanja i koje su spremne za prihvat toplinske energije", naveli su iz HEP-a. 

Uključivanje grijanja u svim toplinskim podstanicima zgrada spojenih na toplinske sustave HEP-TOPLINARSTVA traje približno tri dana, a iz HEP-a imaju poruku iz za sve one koji provode radove  instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe. 

"Upravitelje zgrada molimo da nam dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi u svim zgradama mogli uključiti grijanje", poručili su. 

Ogrjevna sezona 2018./2019. završit će najkasnije 15. svibnja 2019. godine, sukladno vremenskim uvjetima.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TR
trabant7
12:37 01.10.2018.

Na godišnjoj razini i veći stan skoro se može kupit polovni auto.

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
12:07 01.10.2018.

Kreće pljačka !