Vinski Bor maraton

U Baranji se okupili vinoljupci iz cijele Hrvatske

U Baranji se okupili vinoljupci iz cijele Hrvatske
28.09.2019.
u 14:41
Sunčan dan privukao je i ove godine u Baranju brojne turiste koji će obilaziti podrume i u svakome kušati vino
Pogledaj originalni članak

Vinski Bor maraton u baranjskom Zmajevcu okupio je vinoljupce iz cijele Hrvatske. Priča je počela 2005. godine s 40 natjecatelja, a lani su oborili sve rekorde i imali respektabilnih 2500 maratonaca te više tisuća posjetitelja.

Sunčan dan privukao je i ove godine u Baranju brojne turiste koji će obilaziti podrume i u svakome kušati vino.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Otroviks
Otroviks
15:17 28.09.2019.

V i n o, ruže i bajadera su 3 stvari koje vas neče iznevjeriti kad napokon uspijete uvjeriti curu (, djevojku, ženu, komada, trebu,,,) na koju se dugo palite na izlazak s vama, i očekujete vatreno finale izlaska (u krevetu najčešče, a može i drugdje). Vino, crveno (valjda elegantnije), da se cura opusti. Ne od liretre,, da ne pomisli da ju hočete napiti. Butelja, 0.7l i to neka skupa. Ruže, tako to u filmovima rade Ameri, Francuzi, Englezi i Talijani. Bajadera, dok su joj usta puna, ne može vam reci, n e č u.