SREDILI GA DRONOM

U Afganistanu ubijen jedan od zapovjednika Islamske države

Foto: Reuters
U Afganistanu ubijen jedan od zapovjednika Islamske države
19.11.2016.
u 11:33
Uz Mullaha Bozorga neutralizirana su još sedmorica islamista, a u akciji je zaplijenjeno i uništeno oružje, streljivo i eksploziv
Pogledaj originalni članak

Jedan od visokih zapovjednika Islamske države ubijen je u američkom napadu bespilotnom letjelicom u istočnoj afganistanskoj pokrajini Nangarharu, izjavili su u subotu dužnosnici.

Mullah Bozorg ubijen je zajedno sa sedam boraca u napadu u petak kasno navečer, rekao je za agenciju dpa glasnogovornik pokrajinskog guvernera Attaullah Khugyani.

"Zračni udar je izvršen u petak navečer na području Lagharja u okrugu Kot", kazao je glasnogovornik.

Dodao je da je zaplijenjeno i uništeno više komada oružja, streljivo i eksploziv te skupine.

Smrt zapovjednika IS-a potvrdilo je i afganistansko ministarstvo obrane.

>> ICC će podići optužnicu protiv Amerikanaca zbog Afganistana? 'Čini se da su ratni zločini počinjeni u sklopu odobrenih tehnika ispitivanja'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MX
Mister X
13:53 19.11.2016.

Dodao je da je zaplijenjeno i uništeno više komada oružja, 16 komada metak 7,62 kalibra te 2 kalašnjikova i 3 puške domaće proizvodnje te nešto dinamita ako se neko pita i to je streljivo i eksploziv te skupine. Ali im ništa ne pomaže to oružije kad ne rade zračne udare demokratski vid borbe koji je legalan po drugim državama . A oni doma su uvjek svi isti samo teritorijalisti ! Čekamo samo dan da Putina osim što je skoro zločinac da postane za nas pametne = ( demokrate) i on Terorista !!!

EM
emaras09
07:39 21.11.2016.

Na koji način je bespilotna letjelica zaplijenila oružje?