NAPETI IZBORI

VIDEO Trumpov stožer podnio tužbu: Tražimo da se zaustavi prebrojavanje u Nevadi

Foto: JONATHAN ERNST/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
FILE PHOTO: U.S. President Trump holds a campaign rally at Orlando Sanford International Airport in Sanford, Florida
Foto: Kleponis Chris/ABACA/PIXSELL
Donald Trump Delivers Election Speech - Washinton
Foto: WALTER/PIXSELL
Le président Donald Trump lors d'une conférence de presse à la Maison Blanche à Washington
Autori Vecernji.hr, Hina
05.11.2020.
u 17:45
Što se tiče Nevade, Biden je u tijesnom vodstvu od 8000 glasova
Pogledaj originalni članak

Dok prebrojavanje glasova birača na američkih izborima traje, svijet s nestrpljenjem očekuje konačne rezultate. Vodi se tijesna utrka između Bidena i Trumpa, a sve oči uprte su trenutno u saveznu državu Nevadu.

Što se tiče Nevade, Biden je u tijesnom vodstvu od 8000 glasova. Okrug Clark, gdje se nalazi Las Vegas, ima najveći udio glasova u toj državi. Sada svi željno iščekuju njihove rezultate. U međuvremenu, iz Trumpovog stožera stigla je najava da će u poslijepodnevnim satima imati veliku objavu.

 

 

 

Najavili su na početku konferencije za medije podnošenje tužbe u Nevadi tvrdeći značajne nepravilnosti. 

- Vidimo nepravilnosti svugdje. Tražimo Clark county da nam da odgovore - kazao je bivši državni odvjetnik Nevade  Adam Laxalt , te istaknuo kako žele zbog toga da se zaustavi glasovanje. 

Jedan od navedenih razloga zašto traže prebrojavanje jer je, prema njihovim riječima, glasovali mrtvi i oni koji su se odselili. 

Predstavnici Trumpove kampanje na pozornicu doveli dvoje očevidaca koji tvrde da su svjedočili nepravilnostima. Međutim, u trenutku kad su okupljeni novinari počeli postavljati pitanje bili su odbijeni. 

>> Pogledajte i ovaj video: Stručnjaci otkrivaju trikove američkih i hrvatskih izbornih kampanja

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 47

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
16:43 05.11.2020.

Nadam se da će uspjeti zaustaviti, Bidenovim riječima, tu "najopširniju i najinkluzivniju izbornu prevaru svih vremena"...

GE
Gensoman1000
16:27 05.11.2020.

Nije vam Trump Mccain ili Romney da ce samo tako primiti u paksu.....lol Padaju tuzbe i vrhovni sud ce odluciti pobjednika.

Avatar Hrvatski domobran
Hrvatski domobran
16:50 05.11.2020.

Izlaznost u Wisconsinu 100 godina između 65-70% glasova. Ove izbore 90%. Jer Joe Biden je taj koji je izvukao birače u rekordnom broju. Ne Barack Obama. Joe Biden. Demokratske općine u Milwaukeeju imaju više glasova nego registriranih birača. Ali sve to "novinare" ne zanima...