Tomašić: Mislim da će morati doći do prijevremenih izbora

Foto: Arhiva VL
Tomašić: Mislim da će morati doći do prijevremenih izbora
15.12.2009.
u 13:24
Predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević kazala je da stranka ne stoji ni iza jednog od 12 predsjedničkih kandidata te je preporučila članstvu neka svatko glasuje prema svojoj savjesti.
Pogledaj originalni članak

VINKOVCI - Zar nije apsurdno da Haaški sud brani hrvatske generale od hrvatske Vlade i države za koju su se borili? Vidimo da se dužnosnici povlače iz vlasti jer sve je ukradeno i više se nema što ukrasti. Mislim da će morati doći do prijevremenih izbora - rekla je u Vinkovcima Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević.

Dodala je da stranka ne stoji ni iza jednog od 12 predsjedničkih kandidata te je preporučila članstvu neka svatko glasuje prema svojoj savjesti, a ona će svoj glas dati Josipu Jurčeviću “jer jedini nema putra na glavi”. Zadovoljna je rastom članstva nove stranke koju čini 75 posto bivših članova HSP-a, ali dosta mladih i obrazovanih ljudi.

- Za godinu će dana u stranci 80 posto članstva činiti mladi ljudi do 40 godina - rekla je Ruža Tomašić i dodala da je u Vinkovce došla jer “ljudima želi reći da je HSP dr. Ante Starčević stranka 21. stoljeća”.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

ZL
zlatka
18:44 15.12.2009.

Istina, Jurčević će častan čovjek ali nema šanse, ali i Miroslav je častan čovjek, bez mrlje i ima šanse jer ga podržavaju vrhunski hrvatski intelektualci, dio akademika i iseljena Hrvatska, zašto Ružo ne bi HSP-ovci glasali za onog koji će jedini moći očistiti politiku od zločinačke udbaške organizacije

RH
ruza hrvatska
20:17 15.12.2009.

Jurčević nije bio partijac, Miroslav jest. Nije Jurčević zaposlio Sašu Perkovića ni služio Josipu Perkoviću. Nije Jurčević gurao Josipa Perkovića do čina brigadira ili brigadnog generala. Nije Jurčević u Mostaru držao Lučiće, Bandiće, Musiće. Nisu Jurčeviću Lučići \'servisirali\' na Braču... Ako ovo i stotine sličnih stvari znate, bolje da šutite o Miri. Ako ne znate, informirajte se.

SK
Skipper
14:19 15.12.2009.

Tomašićka misli? Ma dajte molim Vas....a čim se u komentarima pojave ovakvi udvornički tekstovi više manje svima ostalima je sve jasno....