Opasnost od bijega

Todorićevi branitelji najavili da će podnijeti žalbu na istražni zatvor

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Ivica Todorić dolazi u svoj stan u North Actonu
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Ivica Todorić stigao na sud
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Jadranka Sloković i Vesna Todorić
09.11.2018.
u 14:08
Odluka suca istrage zagrebačkog Županijskog suda o Todorićevom zatvaranju zbog opasnosti od bijega poslana je u petak u 9 sati u odvjetnički pretinac Sloković-Prodanović.
Pogledaj originalni članak

Odvjetnici pritvorenog Ivice Todorića uložit će u petak do kraja vremena suda žalbu na odluku istražnog suca o pritvoru zbog opasnosti od bijega, doznaje se od branitelja bivšeg vlasnika Agrokora.

Odluka suca istrage zagrebačkog Županijskog suda o Todorićevom zatvaranju zbog opasnosti od bijega poslana je u petak u 9 sati u odvjetnički pretinac Sloković-Prodanović, doznaje se na sudu.

To znači da Todorićevi odvjetnici Jadranka Sloković i Čedo Prodanović žalbu na odluku istražnog suca mogu uložiti u petak do kraja radnog vremena suda u 16 sati.

Video - Vesna Todorić donijela suprugu Ivici osobne stvari u remetinečki zatvor

Na ročištu održanom u četvrtak na zagrebačkom Županijskom sudu, a zbog kojeg je Todorić dovezen iz Remetinca gdje je dan ranije smješten nakon izručenja iz Londona, sudac istrage je odlučivao je o dva zahtjeva.

Prijedlogu obrane da Todorića puste na slobodu jer je ispitana većina svjedoka, ali i novom zahtjevu tužiteljstva da ga se zadrži zbog opasnosti od bijega.

Sudac istrage ukinuo je bivšem vlasniku Agrokora pritvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, ali mu je određen zbog opasnosti od bijega.

Todorić je zajedno sa svojim sinovima Ivanom i Antom, ali i 12-ero Agrokorovih menadžera te revizora osumnjičen zbog nezakonitog pribavljanja više od milijardu kuna iz Agrokora.

O žalbi obrane na odluku suca istrage Zorana Luburića izvanraspravno vijeće Županijskog suda trebalo bi odlučivati po ubrzanoj proceduri.

Video - Jadranka Sloković i Čedo Prodanović o Ivici Todoriću

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MA
Marko1337
16:17 09.11.2018.

Glupi n ovinari će nas još natjerati da plaćemo za sudbinom kriminalca. Sa todoriće je trebalo svako pritvoriti udbaške bitange sloković-prodanović, vesnu i sinove. Pa neka se brane s druge strane brave.

KA
karlodrago
14:31 09.11.2018.

Neka se Todorić ne sekira, brane ga Jadranka i Čedo ,samo bojim se da bi mu mogli i oni praviti društvo u remetincu.

DU
Deleted user
15:46 09.11.2018.

Oteli ste covjeku koncerni i predali ga strancima i sada ga cipelarite...oteto je prokleto i vama ce biti.....sada ce ti napraviti koncern ...da vam nije drzavnih jasala ..ne bi zaradili ni za mekinje...ali vazno je zadovoljstvo stranaca ...bravo europljani jugoslavenski.....