Pokazala previše?

Tinejdžerica došla u školu u ovoj majici pa završila kod ravnateljice: Ponižena sam!

Foto: Lizzy Martinez
Lizzy Martinez
Foto: Lizzy Martinez
Lizzy Martinez
Foto: Lizzy Martinez
Lizzy Martinez
06.04.2018.
u 17:18
Lizzy Martinez (17) ostala je u šoku kada je čula zbog čega ju je ravnateljica pozvala na razgovor
Pogledaj originalni članak

Lizzy Martinez (17) iz američke savezne države Floride ostala je u šoku nakon što ju je ravnateljica škole koju pohađa pozvala na razgovor zbog majice koju je taj dan odjenula na nastavu.

Tinejdžerica je, naime, u ponedjeljak u školu odjenula pamučnu sivu majicu koja na prvu izgleda potpuno pristojno, no ispod nje nije imala grudnjak.

To se nije svidjelo profesorima koji su joj taj dan predavali pa su obavijestili ravnateljicu srednje škole Braden River u gradu Brandetonu, Violetu Velazquez. Ona je odmah djevojku pozvala na razgovor i prvo što ju je upitala bilo je 'Nosi li grudnjak?'.

Kada joj je 17-godišnjakinja odgovorila kako ga ne nosi ravnateljica joj je objasnila da bi trebala te ako to ne želi, neka stavi zavoje na bradavice kako se one ne bi isticale.

Foto: Lizzy Martinez
Lizzy Martinez

Profesori su se žalili da se 17-godišnjakinji kroz majicu naziru bradavice što ometa muške učenike, ali i nastavnike.

– Osjećala sam se poniženo. Ne možete natjerati djevojke da nose nešto što mladići ne moraju – rekla je 17-godišnja Lizzy koja je svoju priču odlučila iznijeti u javnosti.

Iako u školskom pravilniku o odijevanju nigdje nje stoji da djevojke moraju nositi grudnjake, škola će to pravilo dodati od iduće školske godine, a Lizzy kaže kako i dalje neće nositi grudnjak jer takvo pravilo smatra diskriminacijom.

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 50

RK
Rodneral Križičević Rodnik
18:04 06.04.2018.

A cilj ovog članka je što, Karolina? Promicanje promiskuiteta među tinejdžerima, ili što, Karolina? Hiperseksualizacija maloljetnika, ili što, Karolina?

Avatar maxist
maxist
17:28 06.04.2018.

Ima mjesta na kojima je poželjno takvo oblačenje .....dapače tamo je poželjno i prosperitetno.......jedino nije škola ........Prioritet joj je isticanje pa kog vraga ne ode tam........

AL
alf
00:38 07.04.2018.

Vrh novinarstva, Vecernji je totalno postao prepisivac interneta. Koliko je pretplata? Mislim na internet.