projurio kroz crveno

Taksistu četiri godine zatvora zbog smrti pješakinje, pokajao se i ispričao roditeljima

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Taksistu četiri godine zatvora zbog smrti pješakinje, pokajao se i ispričao roditeljima
08.06.2020.
u 14:54
Uz zatvorsku kaznu sud mu je na pet godina dosudio i zabranu upravljanja svim kategorijama motornih vozila
Pogledaj originalni članak

Zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je lani poginula pješakinja (26) na Županijskom sudu u Splitu nepravomoćno je u ponedjeljak na četiri godine zatvora osuđen taksist Goran P. (35).

Uz zatvorsku kaznu sud mu je na pet godina dosudio i zabranu upravljanja svim kategorijama motornih vozila. Optuženi je na sudu sve priznao, pokajao se i ispričao roditeljima poginule pješakinje.

Nesreća se dogodila početkom srpnja prošle godine na križanju Dubrovačke u Vukovarske ulice. Vozač je za upravljačem taksi vozila brzinom od 67 kilometara na sat, iako je na semaforu bilo crveno svjetlo, uletio u spomenuto raskrižje.

Taksi vozilo je prvo udarilo u osobni automobil Peugeot u vožnji i koji je bio odbačen na nogostup gdje je stajala 26-godišnja pješakinja.

Nesretna djevojka je od siline udara odbačena na drugu pješakinju nakon čega je udarila u parkirano vozilo, te od višestrukih zadobivenih ozljeda na mjestu nesreće umrla.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DA
Darko22
16:07 08.06.2020.

Naše zatvorske kazne su čista žalost...

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
15:53 08.06.2020.

Horvatinčić i Čačić su bolje prošli.