T. Horvatinčić: Žao mi je tih mladih ljudi, krivi su vođe

Foto: Arhiva VL
T. Horvatinčić: Žao mi je tih mladih ljudi, krivi su vođe
11.02.2010.
u 16:19
Mislim da bi vođe ovih prosvjeda, njih nekoliko, trebali reći javnosti koje su to oni imali privatne interese u odnosu na nekretnine koje je kupila Hoto grupa.
Pogledaj originalni članak

- Zašto se Marina Škrabalo i Sanja Modrić u svome “otvorenom prosvjednom pismu” uredništvu Informativnog programa Hrvatske televizije nisu predstavile kao aktivistice Zelene akcije, nego se skrivaju iza članstva u Programskom vijeću HRT-a?! Pa sad u tom pismu broje koliko je puta Hloverka kimnula glavom ili nije? To je suludo, budući da meni Hloverka Novak-Srzić ionako nije bila sklona u emisiji - niti sam to tražio - ali sam očekivao da će me, kad su me već pozvali u Otvoreno, bar pustiti da završim svoju misao do kraja.

Nije ona mene pozvala u emisiju osobno niti na svoju ruku, nego je to očito bio stav uredništva i uređivačke politike Informativnog programa HTV-a. A meni nije bilo ni na kraj pameti da u emisiji nastupim zajedno s nekim iz Zelene akcije ili s nekim od prosvjednika jer me oni uvijek nadglasaju svojim objedama i lažima. Inače, stav Hoto grupe je da se mi bavimo građenjem, za što imamo sve potrebne dozvole, i da se stalno ne "opravdavamo" javnosti zašto s investicijom većom od 100 milijuna eura želimo urediti jedan od središnjih blokova u Zagrebu.

U izradi je i trodimenzionalna vizualizacija koju ćemo postaviti na ulazu u Varšavsku, a na tom je mjestu ionako svaki dan bar pet nepropisno parkiranih automobila. Kad je, pak, riječ o policijskoj akciji, ja vjerujem u vladavinu prava i pravnu državu - i mislim da bi vođe ovih prosvjeda, njih nekoliko, trebali reći javnosti koje su to oni imali privatne interese u odnosu na nekretnine koje je kupila Hoto grupa. I zato mi je, u tom kontekstu, žao tih mladih ljudi koji se smrzavaju po drveću, u kontejnerima... a njihovi vođe u najmanju ruku završe u Skupštini, Saboru ili na nekoj političkoj listi, rekao je za Večernji list poduzetnik Tomo Horvatinčić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 59

DU
Deleted user
16:55 11.02.2010.

u redu gos-n Horvatinčić. Poslije vašeg gostovanja kod legendarne Hlo jedino je ostalo nejasno da li, ako snijeg čistite u jahaćim čizmama, jašete sa lopatom za snijeg?

MA
marko53
16:57 11.02.2010.

Pa poslije kažu kriva država.Skupljači boca, ostaju skupljači boca.

Avatar hudikadr
hudikadr
18:11 11.02.2010.

Bandiću - ljigavi primitivče - ODSTUPI , a kriminalca sa slike gore pod hitno u RBA !