SUĐENJE NADANU VIDOŠEVIĆU

Svjedokinja: Nisam posumnjala da u projektima ima nepravilnosti

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Milica Rakuša Martulaš
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Milica Rakuša Martulaš
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Milica Rakuša Martulaš
18.11.2017.
u 16:37
Milica Rakuša Martulaš u nastavku svjedočenja na zagrebačkom Županijskom sudu gdje se sudi Nadanu Vidoševiću i ostalim optuženima u aferi HGK - Remorker, odgovarala je na pitanja tužiteljstva i obrane
Pogledaj originalni članak

Milica Rakuša Martulaš u nastavku svjedočenja na zagrebačkom Županijskom sudu gdje se sudi Nadanu Vidoševiću i ostalim optuženima u aferi HGK - Remorker, odgovarala je na pitanja tužiteljstva i obrane.

Uglavnom je pojašnjavala račune izdane za pojedine usluge te kako su se radile kampanje za HGK. Rekla je da je Davora Komeričkog, upoznala na početku svoje direktorske karijere.

- Bio je sposoban i dobar prezenter, no osobno s njim nisam komunicirala ni dogovarala nikakve projekte. Kampanju Kupujmo hrvatsko naslijedila sam kada sam došla u HGK pa smo nastavili raditi zajedno. Radili smo i Zlatnu kunu, no za Zlatnu kunu sam ja radila račune, dok je Komerički radio scenu u suradnji s odgovarajućim sektorima. Nisam posumnjala da u projektima ima nepravilnosti. Nisam imala uvide u ugovore, a uvide u račune sam imala sporadično, kada sam neke od tih računa potpisivala - kazala je svjedokinja.

Komerički je na početku postupka bio optužen, no kao i Igor Premilovac priznao je krivnju te se nagodio s USKOK-om. Svjedokinja je kazala i kako ne zna je li Komerički neke poslove za HGK odradio besplatno.

- Nisam s njim bila tako dobra da bih s njim o tome raspravljala. On je radio svoj dio posla, a ja svoj - rekla je svjedokinja. Suđenje se nastavlja 23. studenog kada bi trebao svjedočiti Trpimir Župić.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VK
vk52
18:12 18.11.2017.

Jugo komunisticki lopovi koji su dan das na drzavnom proracunu