Bešćutni lopov

Starici uništio dokumente zbog nekoliko desetaka kuna

Starici uništio dokumente zbog nekoliko desetaka kuna
31.01.2012.
u 13:06
Policija je kod lopova pronašla dio novca (nekoliko desetaka kuna) koji je vraćen vlasnici, dok je novčanik s osobnim dokumentima bacio u rijeku Savu
Pogledaj originalni članak

Neviđenu bešćutnost pokazao je 23-godišnji lopov koji je iskoristio nepažnju 78-godišnje žene i iz njezina stana u Ulici Petra Krešimira IV. u središtu Slavonskog Broda ukrao novčanik s dokumentima i manjom količinom novca.

Policija je kod njega pronašla dio novca (nekoliko desetaka kuna) koji je vraćen vlasnici, dok je novčanik s osobnim dokumentima bacio u rijeku Savu. Oštećena je upoznata s pravom pokretanja privatne tužbe.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

RI
Ringo
13:25 31.01.2012.

U Indiji postoji kodeks ponašanja lopova. Ako ukrade novčanik pošalje ga zajedno sa dokumentima (bez novca, naravno) vlasniku poštom. Čak i u slučaju da u novčaniku nije bilo novca. Daleko smo mi od Indije.

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
13:42 31.01.2012.

Ma treba svakom tom idiotu 20 godina robije, uz svakodnevnu zatvorsku masažu gumenim palicama

AN
Antidominium
22:00 31.01.2012.

Ovu siroticu treba netko besplatno zastupati, jer po iznosu u novčaniku vidi se da je jadna. Bezdušnika bezdušno kazniti!