TROSTRUKO UBOJSTVO

Splitska policija istražuje tko je zaprijetio liječnicima da će "sve pobiti"

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Trostruko ubojstvo u Splitu
Foto: Milan Šabić/Pixsell
Trostruko ubojstvo u Splitu, mjesto uhićenja
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Policija otkrila detalje trostrukog ubojstva u Splitu
16.01.2020.
u 13:26
Cijeli tim Hitne službe završio na bolovanju zbog prijetnji.
Pogledaj originalni članak

U splitskoj nam je policiji potvrđeno da se istražuje tko je, u subotu u Radmilovićevoj ulici gdje je Filip Zavadlav ubio Marina Ožića Paića, vikao da će sve pobiti dok su djelatnici hitne bili na intervenciji. 

Oružje nije vidio nitko, niti osobu koja je to vikala no zbog tih je prijetnji troje djelatnika Hitne - cijeli jedan tim - završio na bolovanju, što je nezabilježen slučaj. 

Trostruko ubojstvo u Splitu: Nosio pušku po gradu i tražio iduću žrtvu

Iako sve upućuje na to da su prijetnje izrečene u afektu, odnosno kaosu i metežu koji je nastao, policija nastavlja s provjerama. Za sad je jedino isključeno da je prijetio ubojica Filip Zavadlav.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
15:13 16.01.2020.

Sada oni glume da kao nešto rade. Ovo je sada važno isto kao i istražiti čiji je pas prošli vikend izvršio veliku nuždu na Marijanu. Da do kosti korumpirano pravosude sa policijom radi svoj posao ovi dileri bi gulili dugogodišnje zatvorske kazne. Ali onda nebi bilo odredenog postotak u dzep , a i država bi napokon morala investirati u gradnju novih zatvora da se riješi katastrofalna prenapučenost u Hrvatskim zatvorima koji rade ispod svake ljudske norme.