Sjeverna Koreja:

'Nikada nećemo zaustaviti razvoj našeg nuklearnog oružja!'

Foto: Reuters/PIXSELL
'Nikada nećemo zaustaviti razvoj našeg nuklearnog oružja!'
22.08.2017.
u 14:10
Nikada nećemo staviti naš obrambeni nuklearni program na pregovarački stol, rekao je sjevernokorejski izaslanik u Genevi
Pogledaj originalni članak

Sjeverna Koreja nikad neće odustati od proizvodnje nuklearnog oružja, rekao je sjevernokorejski izaslanik na UN-ovu forumu za razoružanje te je odbio pregovarati o njihovu nuklearnom programu, javlja RT.

Istodobno je optužio SAD i Južnu Koreju da zajednički provode opasne vojne vježbe za mogući ratni scenarij i tajne operacije protiv vodstva Sjeverne Koreje.

– Nikada nećemo staviti naš obrambeni nuklearni program na pregovarački stol ili skrenuti s puta koji podupire našu nacionalnu nuklearnu silu. Ni milimetar se nećemo povući – rekao je sjevernokorejski izaslanik na UN-ovu forumu u Genevi.  

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

IB
istina_boli
15:58 22.08.2017.

Sto vise ameri pritiscu kineze to vise kinezi potpomazu i huskaju koreance. Nema logike ta tako siromasna zemlja toliko brzo razvije raketnu i nuklearnu tehnologiju bez debele pomoci sa strane.

MX
Mister X
22:47 22.08.2017.

A to volimo i to prakticiramo vaditi iz konteksta samo ovo 'Nikada nećemo zaustaviti razvoj našeg nuklearnog oružja!'

MX
Mister X
22:46 22.08.2017.

Homofob Ukratko rezimi koji nisu dorasli civiliziranom ponasanju u drustvu ljudske zajednice bi morali biti odstranjeni kao gnojni cir na guzici! Nemoj tako o Amerikancima nema smisla . Naravno da S Koreja ima pravo kao i svaka država da se sigurno naoružava ipak joj neprijatelj Kina i Rusija pre blizu jeli taki . Americi ne mogu ni da prijete jer su koliko 20.00o km daleko . Ako se čir na guzici na Ruskoj granici pojavi i ne zaslužuje da bude odstreljan gdje je tu logika... Sadam . Gadafi su bili zna se zato su tako prošli , Assad skoro i Erdogan ! Ovaj se boji u S. Koreji sječa se pedesetih godina kada su popušili 3 miliona svojih ljudi. A svjestan je da onaj tko ti izgladnjuje djecu i narod decenijima . A nisi ispalio metka izvan svog dvorišta da mu nije za vjerovati da je on poštenjačina <!!! Ali napraviš iz gladnoga neprijatelja samo tako da imaš pravo čireve po svijetu rješavati demokratskom silom . A drugi za sada gledaju umjesto da se ugledaju još neke sile da se krenu sa svojim atomskim da se rješavaju svojih čireva i čirića jesmo zato ?