uzavrele strasti

Seksali se u autu na vojnom poligonu pa se prevrnuli na šiljke

Foto: Telegraf
Seksali se u autu na vojnom poligonu pa se prevrnuli na šiljke
27.07.2012.
u 08:52
Mladi ljubavnik automobil je parkirao preblizu ruba kanala ispod kojeg se nalaze metalni šiljci visoki tri metra. U ljubavnom zanosu vozilo se prevrnulo i mladi su završili na krovu
Pogledaj originalni članak

Mladić i djevojka iz Bora u Srbiji pukom su srećom preživjeli kada se vozilo u kojem su imali spolni odnos prevrnulo preko ruba kanala poligona na kojem vojska i policija vježbaju gađanje. Telegraf piše da je mladi ljubavnik automobil parkirao preblizu ruba kanala ispod kojeg se nalaze metalni šiljci visoki tri metra. U ljubavnom zanosu vozilo se prevrnulo i mladi su završili na krovu, ali srećom nije palo na obližnje šiljke, zaobišlo ih je za samo 10 centimetara.

Policija je bila iznenađena kada je primila mladićev poziv za pomoć s poligona. Nesmotreni ljubavnici izvučeni su iz automobila uz pomoć vatrogasaca te odvedeni u bolnicu gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni. Zbrinuti su na odjelu za ortopediju.

>>Prijateljicu će muškarac početi gledati kao seksualnu partnericu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

LU
luja
10:22 27.07.2012.

Cak im je i ljubav brutalna.

DU
Deleted user
09:20 27.07.2012.

Ma to je Slobodan Šijan snimao najnoviji film, a novinari pomislili da se uistinu dogodilo.

DU
Deleted user
09:25 27.07.2012.

Cure s tvrdim ovjesom se moraju pozicionirati u automobile s mekanim ovjesom (limuzinski tip) i onda nema takvih problema, ali je zaplet u tome što su vrlo skupi auti s takvim mekanim tipom ovjesa. Da se radilo o curi mekog celulitičnog ovjesa, ne bi došlo do tumbanja...