Poginuo 23-godišnjak

Sa slušalicama prelazio prugu pa ga udarila dva vlaka

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Sa slušalicama prelazio prugu pa ga udarila dva vlaka
22.03.2014.
u 17:08
Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o Filipu A. J. iz Zagreba, koji je u trenutku prelaska preko pruge imao slušalice na ušima pa nije čuo strojovođu
Pogledaj originalni članak

Policija je izvijestila da je u petak oko 16 sati u zagrebačkim Gajnicama poginuo 23-godišnjak prelazeći željezničku prugu na Aleji Bologne.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o Filipu A. J. iz Zagreba, koji je u trenutku prelaska preko pruge imao slušalice na ušima pa nije čuo strojovođu, koji mu je trubio kako bi ga upozorio.

Nakon što ga je udario putnički vlak koji je vozio na relaciji Zagreb – Harmica, mladić je odbačen na drugi kolosijek, kojim je iz suprotnog smjera naišao drugi vlak. Preminuo je na mjestu.

>> Od udarca putničkog vlaka smrtno stradao muškarac

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

KA
kafka
20:16 22.03.2014.

Žalosno. Tragedija. Nesmotrenost. Pouka nama ostalima. Sućut bližnjima. .

SA
samazg
18:32 22.03.2014.

Pokoj vječni daruj mu Gospodine, najbližima utjehu...

DE
Dejan1000
19:50 22.03.2014.

POnasao se kao da ima 10 godina. Jel on toliko bio zamisljen kad ni jednom nije pogledao.