Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginuo 23-godišnjak

Sa slušalicama prelazio prugu pa ga udarila dva vlaka

Stradao pod vlakom
Zeljko Lukunic/PIXSELL
22.03.2014.
u 17:08

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o Filipu A. J. iz Zagreba, koji je u trenutku prelaska preko pruge imao slušalice na ušima pa nije čuo strojovođu

Policija je izvijestila da je u petak oko 16 sati u zagrebačkim Gajnicama poginuo 23-godišnjak prelazeći željezničku prugu na Aleji Bologne.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o Filipu A. J. iz Zagreba, koji je u trenutku prelaska preko pruge imao slušalice na ušima pa nije čuo strojovođu, koji mu je trubio kako bi ga upozorio.

Nakon što ga je udario putnički vlak koji je vozio na relaciji Zagreb – Harmica, mladić je odbačen na drugi kolosijek, kojim je iz suprotnog smjera naišao drugi vlak. Preminuo je na mjestu.

>> Od udarca putničkog vlaka smrtno stradao muškarac

Ključne riječi

Komentara 9

KA
kafka
20:16 22.03.2014.

Žalosno. Tragedija. Nesmotrenost. Pouka nama ostalima. Sućut bližnjima. .

SA
samazg
18:32 22.03.2014.

Pokoj vječni daruj mu Gospodine, najbližima utjehu...

DE
Dejan1000
19:50 22.03.2014.

POnasao se kao da ima 10 godina. Jel on toliko bio zamisljen kad ni jednom nije pogledao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije