Pronevjerila, pa dio vratila

Referentica Supetra na svoj račun prebacila gradskih 80.000 kuna

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
Referentica Supetra na svoj račun prebacila gradskih 80.000 kuna
29.01.2020.
u 15:31
Neslužbeno doznajemo, riječ je o referentici za gradske prihode Grada Supetra. Kaznenu prijavu podnio je Grad, nakon što su utvrdili pronevjeru.
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici Službe gospodarskog kriminaliteta proveli su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakinjom koja se sumnjiči da je kao odgovorna osoba jedinice lokalne samouprave krivotvorila isplate.

Naime, utvrđena je sumnja kako je u razdoblju od veljače do početka listopada prošle godine sa računa jedinice lokalne samouprave krivotvorila svrhu isplata i na svoj osobni tekući račun uplatila iznos nešto veći od 80 tisuća kuna. Za jedan dio novca je u navedenom vremenu izvršila povrat, dok je proračun jedinice lokalne samouprave oštećen za iznos nešto veći od 47 tisuća kuna. Protiv nje je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo pronevjere i kazneno djelo krivotvorenja službene ili poslovne isprave.

Neslužbeno doznajemo, riječ je o referentici za gradske prihode Grada Supetra. Kaznenu prijavu podnio je Grad, nakon što su utvrdili pronevjeru. Odmah je suspendirana, a Službenički sud donio je nepravomoćnu odluku da se s njom raskine radni odnos zbog teške povrede službeničke dužnosti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar transdanubier
transdanubier
15:45 29.01.2020.

valjda je drugarica članica poštene stanke sdp-a pa zato o njoj nema nikakvih pobližih informacija?! nače bi sve naslovnice vrištale o tome cijeli dan! zna se tko je tamo na vlasti!

GE
generacija57
15:57 29.01.2020.

Bila ju je sramota što drugi imaju,a ona ne.

ZO
Zooltan
19:44 29.01.2020.

to svi rade a ona nema političku zaštitu