Dobila otkaz

Ravnateljica: Lažna profesorica korektno je radila, učenici su je voljeli

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Ravnateljica: Lažna profesorica korektno je radila, učenici su je voljeli
11.04.2019.
u 17:30
Bila je u stanju šoka kad smo razgovarale. Ona je sve to negirala i rekla je da je položila sve ispite. Ne znam što bih vam još rekla, osim da nije na meni da joj sudim. Institucije će obaviti svoj posao - rekla je ravnateljica Ksenija Pavlović
Pogledaj originalni članak

Radi o osobi koja je vrlo korektno obavljala svoj posao i koju su svi učenici cijenili i voljeli je. Tim je riječima Ksenija Pavlović, ravnateljica Srednje škole Ivan Švear u Ivanić Gradu, opisala profesoricu te škole za koju se otkrilo da je krivotvorila diplomu.

Pavlović je rekla kako je profesora dobila otkaz te da su sve prijavili DORH-u, pišu 24 sata. Ravnateljica je 1. travnja dobila dopis Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, kojem su diplomu uputili na provjeru, a u kojemu je pisalo da u školi radi lažna profesorica. Navodno nije položila nekoliko ispita na Ekonomskom fakultetu, a na lažnoj diplomi stoji i potpis osobe koja nikada nije bila dekan toga fakulteta.

- Da, upoznata sam s tim činjenicama i sve sam ju to pitala. Bila je u stanju šoka kad smo razgovarale. Ona je sve to negirala i rekla je da je položila sve ispite. Ne znam što bih vam još rekla, osim da nije na meni da joj sudim. Institucije će obaviti svoj posao - rekla je Pavlović.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...:

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

HU
hudarupa3
22:48 11.04.2019.

Znaju tate mate kome su sve prodali diplome, što ne znači da kupci nisu završili studij nego su platili da otprve sigurno prođu, tko nije kupio neki ispit nek prvi baci kamen.

DA
darwil
18:06 11.04.2019.

Koliko još lažnjaka u Gradu,Holdingu a i Bandiću bi trebalo provjeriti diplomu .

AA
aabbcc
18:23 11.04.2019.

Lažna je bila dobar primjer ucenicima i zato su je svi voljeli jer vide djeca da nema nista bez lopovluka.