Investitor tvrdi

Putin je bogatiji od Gatesa: 'Posjeduje imovinu vrijednu 200 milijardi dolara'

Foto: Reuters/PIXSELL
Putin je bogatiji od Gatesa: 'Posjeduje imovinu vrijednu 200 milijardi dolara'
16.02.2015.
u 18:07
Browder tvrdi da je Putinov "glavni zadatak prvih osam do 10 godina na vlasti bio ukrasti što više novca"
Pogledaj originalni članak

Vlasnik investicijskog fonda i nekad najveći strani investitor u Rusiji, Amerikanac Bill Browder, kazao je na CNN-u da smatra kako je ruski predsjednik Vladimir Putin najbogatiji čovjek na svijetu, piše Business Insider.

Na pitanje da procijeni vrijednost Putinove imovine, Browder je kazao da vjeruje da se ona kreće oko 200 milijardi dolara. – Velik dio novca koji je Rusija zaradila u 14 godina njegove vladavine nije završila u školama, cestama i bolnicama, nego u nekretninama, računima u švicarskim bankama i fondovima u vlasništvu Putina i njegovih suradnika – rekao je Browder.

Prema Bloombergovoj listi milijardera, najbogatiji čovjek na svijetu je Bill Gates s ukupnom vrijednosti imovine od 84,9 milijardi dolara. Putin je ruski premijer postao u kolovozu 1999., a predsjednik u svibnju 2000. godine. Browder tvrdi da je Putinov "glavni zadatak prvih osam do 10 godina na vlasti bio ukrasti što više novca".

>>Putin prijeti dokazima da su Amerikanci režirali napade 11. rujna

>>Putin točno zna što želi i ništa ga neće moći prisiliti da od tih zahtjeva odustane

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 122

DI
dinamojavolim1
19:31 16.02.2015.

hehe jucer se igrao all star u new yorku u dvorani koju je napravio ruski tajkun za nba momcad koju je kupio i momentalno je to najskuplja momcad u nba ligi a da ne pricamo o ruskim tajkunima u londonu,znaci nije im prljav novac dok ga kod njih trose???ili je samo putinov novac prljav

PL
plotto
20:33 16.02.2015.

Ovakvi članci koje puštaju rothschilds mediji je stara provjerena matrica. Sjetimo se,Saddam Husein je bio tiranin koji je opljačkao svoj narod.Nakon toga su Irak porušili i opljačkali te napravili genocid,a Saddama ubili.Nakon toga na red dolazi Gadafi,koji je po istom obrascu bio tiranin ,koji je opljačkao svoj narod.Slijedi razaranje i pljačka Libije sa desecima tisuća mrtvih,a Gadafi je smaknut.Što je ostalo od Libije,najbolje se vidi ovih dana.To je klasični obrazac globalnog ciofašističkog terora,koji diljem svijeta širi smrt i destrukciju.Slijedći je na redu sirijski predsjednikBashar Assad,također tiranin koji je opljačkao sirijski narod.Ipak tu su zasad slomili zube jer su se umiješali Rusi.No zato navaljuju na Ukrajinu gdje su zasad uspjeli srušiti legalnu vlast i postaviti svoje marionete.

Avatar dioptrija
dioptrija
18:24 16.02.2015.

Ako to kaže Bill Browder a prenese CNN ona je to tisuću % tačno