Prešla kod Bandića

Puh o zapošljavanju brata: Sad ispada po tome da nijedan Zagorac ne smije raditi u ZET-u

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Puh o zapošljavanju brata: Sad ispada po tome da nijedan Zagorac ne smije raditi u ZET-u
19.10.2018.
u 13:27
Pretpostavljam da se javio na natječaj, ne znam čak ni koje je radno mjesto na kojem je zaposlen, kazala je Puh
Pogledaj originalni članak

Marija Puh, od danas je i službeno članica Bandićeva kluba, koja je HNS napustila početkom mjeseca. Komentirala je medijske napise o zapošljavanju njezina brata Milana Puha u ZET-u.

Na pitanje ima li zapošljavanje njezina brata u ZET-u veze s njezinim prelaskom u Bandićev klub, Puh je kazala:

"To je moguće samo ako Milan Bandić ima vremenski stroj i ako se mogao vratiti godinu ili više unatrag. Moj brat radi u ZET-u ne znam otkad, prije nego sam upoznala službeno Bandića i prije nego što smo popričali dvije riječi o tome. Sad ispada po tome da nijedan Zagorac ne smije raditi u ZET-u ili bilo gdje u Zagrebu", rekla je Puh, javlja N1.

"Pretpostavljam da se javio na natječaj, ne znam čak ni koje je radno mjesto na kojem je zaposlen. Mi ne živimo skupa već pet godina. Ne bi onda po toj logici mogao biti zaposlen nigdje u Hrvatskoj, jer će se uvijek moći povući neka paralela sa mnom i nekim vezama, rekla je Puh.

Pogledajte “okršaj” Plenkovića i Marasa u Saboru

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

KO
konoplja
13:34 19.10.2018.

Gospođo Puh u pitanju je radno mjesto u državnoj službi koja prema zakonima RH mora objaviti javni natječaj te Ustav RH jamči svakome građaninu jednaka prava, to što je Vaš brat dobio posao bez javnog natječaja to se zove korupcija i politička trgovina i jedan je od glavnih razloga zašto građani RH gube povjerenje u institucije. Žalosno je i tužno da nas građane smatrate budalama! Nadam se da će mediji rasvijetliti ovaj slučaj te da će netko kazneno odgovarati a da ćete vi završiti svoju političku karijeru zbog trgovine utjecajem!

SM
san.martino
13:38 19.10.2018.

Daj suti bar,znamo svi da je u pitanju politicka trgovina!

Avatar MicroCube
MicroCube
13:54 19.10.2018.

Posebno odbojna. Svojevremeno je u Saboru govorila o nedostatku morala.