UKLONJEN KVAR

Dio korisnika A1 ostao bez fiksnog interneta: Ako još imate poteškoća prvo učinite ovo

Foto: A1 Hrvatska
Dio korisnika A1 ostao bez fiksnog interneta: Ako još imate poteškoća prvo učinite ovo
28.10.2020.
u 18:26
Iz A1 Hrvatska su se oglasili i na Facebooku gdje su se ispričali korisnicima
Pogledaj originalni članak

Brojni čitatelji koji koriste A1 mrežu javili su kako su danas u popodnevnim satima ostali bez interneta. Prema objavama na društvenim mrežama bez interneta je dio građana iz Zagreba, Osijeka, ali i ostalih dijelova zemlje.

Isto tako, mnogi su javili kako ne mogu stupiti u kontakt sa službom za korisnike.

- A1 generalno pao internet. Zakrčeni su pozivima u službu za korisnike. Čekala sam 15 minuta da se javi operater. Kažu da rade na rješavanju problema i da možemo samo čekati, javila nam je čitateljica. 

- Trenutno imamo poteškoća s pristupom fiksnom internetu za dio korisnika. Ispričavamo se svim zahvaćenim korisnicima na neugodnosti. Naši stručnjaci rade na što skorijem otklanjanju - rekli su iz A1.

Iz A1 Hrvatska su se oglasili i na Facebooku gdje su se ispričali korisnicima i istaknuli da se radi na otklanjanju poteškoća.

Poteškoće su otklonjene nešto prije 20 sati, a onima koji ih i dalje imaju poručili su da restartiraju modem ili ih kontaktiraju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 30

AR
ares2020
19:46 28.10.2020.

Korisnik sam usluge već deset godina, dok je bio Bnet usluga je bila mnogo bolja i jeftinija a otkada je Bnet preuzeo A1 usluga je lošija a skuplja. Iskreno, kada mi istekne sadašnji ugovor razmislit ću o promjeni.

MO
montello
19:34 28.10.2020.

imamo najsporiji internet na svijetu a plaćamo skupo.

DA
Dak1959
19:13 28.10.2020.

U svemu smo najgori u Europi pa tako i u internet mreži .