Varaždinska županija

Udario oca, izašao u dvorište i nožem zaklao njemačkog ovčara

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Udario oca, izašao u dvorište i nožem zaklao njemačkog ovčara
28.12.2017.
u 14:00
Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila osumnjičeniku istražni zatvor
Pogledaj originalni članak

Policija je uhitila 40-godišnjaka zbog sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje, nanošenja tjelesne ozljede i ubijanja životinja.

Na Badnjak je u obiteljskoj kući u Cvetlinu u Varaždinskoj županiji pijan nasrnuo na svog oca i udario ga šakom u glavu, a potom je uzeo kuhinjski nož i zaprijetio da će "ih sve poklati".

Otac je u strahu pobjegao iz kuće, a 40-godišnjak je izašao na dvorište i kuhinjskim nožem ubo u vrat njemačkog ovčara i usmrtio ga. 

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila osumnjičeniku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenih djela.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

LO
Long
15:46 28.12.2017.

Barem 5 godina.

IP
ispeci.pa.reci
17:20 28.12.2017.

alkohol je jedina ovisnost koja direktno nanosi zlo drugima oko sebe i sebi

VI
vidum
20:18 28.12.2017.

Bolje nego da je udario psa i zaklao oca.