NORVEŠKA

Preživjeli s Utoye nakon skoro mjesec dana vratili se na otok

Foto: Reuters/PIXSELL
norveška, utoya (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
norveška, utoya (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
norveška, utoya (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
norveška, utoya (1)
20.08.2011.
u 15:19
Velik dio onih koji su preživjeli pokolj Andersa Behringa Breivika u subotu se po prvi put vidio od 22. srpnja. Na otoku su zapalili svijeće i položili cvijeće za sve ubijene
Pogledaj originalni članak

Nakon što su obitelji poginulih u petak posjetile norveški otok Utoyu na kojem je Ander Behring Breivik ubio 69 ljudi, u subotu su preživjeli došli na otok. Mahom mladi ljudi, odjeveni u bijelo, hodali su otokom na kojem su se svaki na svoj način uspjeli spasiti. Mnogi od njih sakrili su se među kamenje ili grmlje ili skakali u ledeno more oko otoka.

Velik dio preživjelih vidio se po prvi put u subotu od tragičnog 22. srpnja. Kao i obitelji dan ranije i oni su u subotu zapalili svijeće i položili cvijeće na mjestima gdje su ubijeni njihovi kolege i prijatelji, piše CNN.

Otok je i dalje dio policijske istrage, a Breiviku su u petak produljili pritvor u samici za još četiri tjedna.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KA
kampanel
15:52 20.08.2011.

Stop multikulturalism!