Sve je izglednije

Prelazi li HNS-ovka Marija Puh u Bandićevu stranku?

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Prelazi li HNS-ovka Marija Puh u Bandićevu stranku?
07.09.2018.
u 14:00
Izvori iz HNS-a kažu da nije bila na dvije zadnje sjednice Predsjedništva
Pogledaj originalni članak

Sve glasnije se poriča kako bi potpredsjednica HNS-a i saborska zastupnica Marija Puh mogla napustiti tu stranku i pridružiti se stranci Milana Bandića.

Kako piše portal Zagorje.com, Marija Puh ovih je dana izazvala brojne špekulacije u zagorskim političkim kuloarima svojim čestim druženjima s Milanom Bandićem, čija stranka još od svog osnutka bezuspješno radi na tome da u Zagorju stvori jaku stranačku podružnicu.

Na pitanje prelazi li u klub Milana Bandića, Puh za Večernji list nije htjela ni potvrditi ni demantirati tu informaciju.

Izvori iz HNS-a inače kažu da nije bila na dvije zadnje sjednice Predsjedništva HNS-a, čija je članica.

Mariju Puh i predsjednika zagorske organizacije HNS-a, Anđelka Topolovca, proteklih se mjeseci vrlo često moglo vidjeti u društvu Milana Bandića i na javnim događajima na kojima se njihovi susreti i nisu očekivali.

Ono što je još više doprinjelo glasinama je i to da će večeras na estivalu kajkavskih popevki u Krapini potpredsjednica HNS-a Marija Puh biti izaslanica Milana Bandića.

Topolovec nam je na pitanje jesu li prešli u Bandićevu stranku kratko poručio: 'Još ne', dok je Marija Puh rekla kako za sada nema ništa oko toga za reći te da je upoznata kako 'ljudi svašta pričaju jer se za dobrim konjem uvijek praši'.

>> Pogledajte u kakvom su stanju zagrebački mostovi

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

KR
kruti222
14:32 07.09.2018.

mala glupačica zagorska, soroševska kravetina. .

MV
Mijat vrdoljak
14:42 07.09.2018.

Kako HDZ ostaje bez jednog glasa zar nije i Bandić u koaliciji.

Avatar prahrvat
prahrvat
15:18 07.09.2018.

treba ići k bandiću. tamo vlada velika sloboda izražavanja. čusmo jučer što zbori junak silan markić željki pobro bandić milan