MATERIJAL JE ISTI...

Preko interneta naručio vuneni džemper iz filma, poludio kada je vidio što mu je stiglo

Foto: Getty Images
Preko interneta naručio vuneni džemper iz filma, poludio kada je vidio što mu je stiglo
14.01.2020.
u 09:39
Džemper je odlučio kupiti preko interneta te je na jednoj norveškoj stranici našao idealan i to za vrlo razumnu cijenu., no kući mu je stiglo nešto sasvim drugačije
Pogledaj originalni članak

Muškarac po imenu Dan Sheehan poželio je imati vuneni džemper poput Chrisa Evansa u filmu Knives Out (Nož u leđa) koji je jučer nominiran za Oscara u kategoriji najbolji originalni scenarij.

Džemper je odlučio kupiti preko interneta te je na jednoj norveškoj stranici našao idealan i to za vrlo razumnu cijenu.

Naručio ga je i platio, no kada mu je paket stigao na kućnu adresu i više je nego ostao iznenađen.

Naime, umjesto džempera Dan je naručio desetak klupka merino vune što bi značilo da bi si vestu trebao sam isplesti.

– Poludjet ću jer sam mislio da sam naručio udobni vuneni džemper (kao Chris Evans u Knives Out) s norveške internet stranice, no ono što sam dobio je sirovi materijal koji je potreban da si sam ispletem džemper – objavio je Dan Sheehan na Twitteru i oduševio internet. Njegova objava brzo je postala hit te je prikupio više od 140 tisuća lajkova.

– Sto posto moja pogreška, vuna je jako lijepa i poklonit ću je prijateljima koji godinama pletu. Dodatna stvar u cijeloj priči je što je vuna s farme s kojom sam 2016. godine kratko surađivao pa su te ovce moji prijatelji – pojasnio je on kasnije.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.