Marakeška deklaracija

Predsjednicu bombardirali pitanjima, ona primila mikrofon i iznijela svoj stav

Foto: Screenshot/N1
Predsjednicu bombardirali pitanjima, ona primila mikrofon i iznijela svoj stav
05.11.2018.
u 14:27
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas je oštro osudila djelovanje Ministarstva vanjskih i europskih poslova zbog toga što nije izvijestilo javnost o Marakeškoj deklaraciji o zakonitim migracijama i što sada izaziva prijepore oko toga dokumenta
Pogledaj originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas je novinarima odgovarala na pitanja o Marakeškoj deklaraciji.

Reporter N1 Hrvoje Krešić inzistirao je na objašnjenju odgovora. Predsjednica je u jednom trenutku primila mikrofon kako bi sve pojasnila.

Podsjetimo, predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović danas je oštro osudila djelovanje Ministarstva vanjskih i europskih poslova zbog toga što nije izvijestilo javnost o Marakeškoj deklaraciji o zakonitim migracijama i što sada izaziva prijepore oko toga dokumenta. Odgovarajući na pitanja novinara, predsjednica države MVEP je okrivila za to što je javnost zbunjena Marakeškom deklaracijom. 

"Ministarstvo vanjskih i europskih poslova koordinator je pregovora i nije odradilo svoju zadaću. Umjesto da objavljuju moju korespondenciju, imali su obvezu informirati građane o čemu je riječ. Nisu odradili svoju zadaću", rekla je predsjednica.

Pogledajte video predsjednice Grabar-Kitarović u Afganistanu: 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 106

HR
Hrvatska
15:02 05.11.2018.

Koja kraljicaa! Koli legendo samo jako po crvenim novinarima!

MA
Marko1337
14:39 05.11.2018.

Mogla ga je tim mikrofonom i po glavi, jer bagra parazitska novinarska i njihovi gazde se bave politkiantsvom u službi komunjarske partije, a ne korektnim istraživanjem i izvještavanjem javnosti.

DS
ds
15:07 05.11.2018.

Kako je ovaj King Kong novinar neodgojen.Pitam se gdje je bilo osiguranje?Pomislio sam da ce je udariti.