PREMINUO DJEČAK (2)

Policija objavila detalje tragedije na Viru: 'Ugledao sam dječaka u bazenu. Pokušao sam pomoći, ali bezuspješno'

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Policija objavila detalje tragedije na Viru: 'Ugledao sam dječaka u bazenu. Pokušao sam pomoći, ali bezuspješno'
09.08.2022.
u 16:39
Na mjesto događaja pozvana je Hitna medicinska pomoć koja je pokušala reanimirati dijete, nakon čega je kolima Hitne medicinske pomoći prevezeno u Opću bolnicu Zadar gdje je dijete preminulo
Pogledaj originalni članak

Zadarska policija objavila je detalje tragedije na Viru u kojoj se dijete utopilo u bazenu, a nakon neuspjelog pokušaja reanimacije i preminulo u Općoj bolnici Zadar. 

Kako su naveli, dijete je u jednom trenutku bez roditelja izašlo iz apartmana vikend kuće na Viru u kojoj su boravili, a nakon kratkog vremena vlasnik kuće je na dnu bazena ugledao dijete u besvjesnom stanju te ga izvukao iz vode.

Na mjesto događaja pozvana je Hitna medicinska pomoć koja je pokušala reanimirati dijete, nakon čega je kolima Hitne medicinske pomoći prevezeno u Opću bolnicu Zadar gdje je dijete preminulo, navela je policija. 

Načelnik Općine Vir Marin Radović apelirao je na sve da budu odgovorniji kako bi se ovakve situacije izbjegle, prenosi Zadarski.hr.

- U vrijeme kada se tragedija događala, majka je bila zauzeta sa drugo dvoje djece. Neovisno o tome, dozivala je trogodišnjaka, no on se nije odazivao i nastala je već panika - kazao je. 

Vlasnik kuće izvukao je dijete iz bazena. 

- Dječaka sam ugledao u bazenu, obučenog. Izvukao sam ga za tren i pokušao na svaki način pomoći. Nije, nažalost bilo uspješno - kazao je.

>> VIDEO MUP objavio izvješće o nesrećama u prometu


 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

KP
Karlovacko pivo
17:22 09.08.2022.

Šta reći žalosno a pitam se gdje je bio tata u to vrijeme nemože jedna žena svu brigu sama o djeci i kuhinji a na godišnjem

LI
liliZG
21:42 09.08.2022.

evo načelnik vira rekao da su oba roditelja bila u blizini. pročitala ja u JL,.... nadam se da tata nije bulji u mog i strimao.

LI
liliZG
21:06 09.08.2022.

pa čut ćemo kroz dan dva gdje je otac bio. možda u šopingu ?