HDZ u Bjelovaru

Plenković: Predstojeći izbori su početak kraja Kukuriku koalicije

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
HDZ (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
HDZ (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
HDZ (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
HDZ (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
HDZ (1)
02.04.2013.
u 21:29
Mi smo dobro poznavajući europske politike i dobro poznavajući aktualne hrvatske prioritete odredili pet ključnih područja na kojima ćemo koncentrirati naš rad, kaže Plenković
Pogledaj originalni članak

- Kukuriku koalicija je u izbornu kampanju za EU parlament ušla s najvećom dosad viđenom demagogijom, a to je da su se unaprijed odlučili odreći dijela plaće čime su u aktualnoj socijalnoj i gospodarskoj situaciji kandidate za zastupnike u EU parlamentu unaprijed proglasili kao da su za nešto krivi - kazao je večeras u Bjelovaru na predstavljanju HDZ-ove liste za EU parlament Andrej Plenković, drugi na toj listi i jedan od onih u koje HDZ i njegovi simpatizeri polažu velike nade na predstojećim
prvim i povijesnim izborima za EU parlament. Plenković u tom potezu Kukuriku koalicije vidi njihovo duboko nepoznavanje pravne stečevine Europske unije.

- Mi smo dobro poznavajući europske politike i dobro poznavajući aktualne hrvatske prioritete odredili pet ključnih područja na kojima ćemo koncentrirati naš rad - kazao je dodajući da će prvo i glavno područje biti jačanje konkurentnosti hrvatskog gospodarstva korištenjem svih mogućnosti koje Unija nudi. Drugo bitno područje je pitanje zapošljavanja, pri čemu će posebno u fokusu biti zapošljavanje mladih, a tu su još i infrastrukturno povezivanje te zaštita okoliša. Ponavljajući već puno puta izrečenu tvrdnju da najveće zasluge za ulazak Hrvatske u EU pripadaju HDZ-ovoj vladi, Plenković je najavio da će se posljedice toga ustrajnog rada uskoro na najbolji način vidjeti na predstojećim izborima kako za EU parlament tako i onim lokalnim na kojima očekuje veliki povratak HDZ-a te početak kraja vladajuće Kukuriku koalicije.

Osim Plenkovića biračima u Bjelovaru predstavili su se još i peta na listi Zdravka Bušić te deveti i deseti na listi Krševan Antun Dujmović i Zdravko Krmek.

>> Manja država – nova mantra HDZ-a

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.