ČELNIK MOSTA

Petrov: 'Za koga radiš, Puljak? Što misliš kome pogoduješ, kad braniš vlastite svinjarije'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Božo Petrov u Saboru održao konferenciju za medije
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Božo Petrov u Saboru održao konferenciju za medije
14.06.2022.
u 19:52
Umjesto da stvari nazoveš pravim imenom, ti korištenje vlasti kako bi se lakše snubilo maloljetnice pokušavaš opravdati neviđeno sramotnom difamacijom seksualnosti osoba s invaliditetom kao takvih, na što te upozorila i njihova pravobraniteljica, navodi čelnik Mosta.
Pogledaj originalni članak

Čelnik Mosta Božo Petrov komentirao je na društvenim mrežama seks skandal koji trese Split. Podsjećamo, Večernji list objavio je u nedjelju prepisku s eksplicitnim seksualnim audio i video zapisima između Bojana Ivoševića, bivšeg splitskog dogradonačelnika i bivšeg gradskog vijećnika Luke Baričića - s dvije djevojke iz Srbije od kojih se jedna predstavila kao maloljetnica.

Status naslovljen ''Kad se povuče more, ostane glib' prenosimo u cijelosti.

"I hvala ti, Puljak, na tvom pozivu da se valjam u tom tvom glibu. Sorry, to nije moje prirodno stanište. Rađe ću pokušati raščistiti blato, bit će dugoročno blagotvorno: Umjesto da udaljiš od sebe ljude, koji ne prežu ni od iskorištavanja političke moći da bi dovukli nekoga u krevet, ti se praviš blesav i beskrupulozno napadaš ad hominem one koji nemaju veze s ovom aferom pokušavajući stvoriti dojam u javnosti da su svi političari isti. A nisu. Jesu li se možda Kerum i HDZ “ušuljali u glave” tvojih suradnika? I bili duboko u njima, tim glavama?

Umjesto da stvari nazoveš pravim imenom, ti korištenje vlasti kako bi se lakše snubilo maloljetnice pokušavaš opravdati neviđeno sramotnom difamacijom seksualnosti osoba s invaliditetom kao takvih, na što te upozorila i njihova pravobraniteljica.

VIDEO:Konferencija za medije Ivice Puljka, Bojana Ivoševića i Luke Baričića povodom seksualne afere

Umjesto da ljude oko sebe čije je ponašanje i zrelost daleko ispod potrebnog za obnašanje javne dužnosti, koja ne služi da bi se nekoga dovuklo u krevet, nego radilo za opće dobro, smjestiš gdje im je mjesto, ti izigravaš psihoterapeuta govoreći o seksualnim maštarijama.

Zar si u međuvremenu završio tečaj za seksualnog terapeuta, a da pritom nisi naučio čak ni razliku između mašte i pokušaja njezine realizacije?

Umjesto da pokažeš crtu i razliku između sebe i HDZ-a, ti idiotariju koju su tvoji suradnici ovih dana otvoreno priznali, pokušavaš relativizirati uz pomoć prokazane laži o mojoj navodnoj ljubavnici iz 2015., srušenoj i službeno na sudu u Zagrebu, što ti je, vjerujem, dobro poznato, ali ti je očito jedino bitno nabaciti što više blata na ozbiljnu političku konkurenciju u javnom prostoru u paničnom i patetičnom pokušaju skretanja pažnje s vaše blamaže i političkog sunovrata.

Itd.. itd.. Btw, Puljak.. dosad nisam imao potrebe komentirati stvarnu aferu tvojih diletanata o kojima bruji cijela država. Nisam jer vjerujem da politika može biti bolja i drugačija. Uz to, sama o sebi i akterima i bez komentara kaže SVE.

Za koga radiš, Puljak? Što misliš kome pogoduješ, kad braniš vlastite svinjarije, umjesto da podvučeš crtu i na svom primjeru pokažeš kakvu Hrvatsku i Split vidiš jednog dana? Što misliš koliko će ljudi koji apstiniraju od politike, danas lakonski reći: “Svi su isti!”
Što misliš, koliko će se HDZ-ovaca, protiv kojih se ti navodno tako energično boriš, danas smiješiti? Imaš priliku pokazati drukčiju, bolju Hrvatsku. Budi spreman čistiti loše, a ne relativizirati loše", navodi se u statusu.

Večernji otkriva

Ivošević laže! Imamo sliku i poruke koje je slao Milici i nakon što mu je otkrila godine, tražio ju je da dođe

Večernji list objavljuje novi dio prepiske između Bojana Ivoševića i djevojke Milice iz Srbije koja mu se predstavila kao maloljetna. Ivošević je jučer na presici kazao da nije slao nikakve slike te da je odmah prekinuo razgovor kad je doznao za njezine godine. Međutim, to nije istina. Ne samo da je Ivošević nastavio razgovor tražeći susret u Splitu već joj je i poslao fotografiju. Ovdje se, podsjetimo, ne radi o kaznenopravnoj sferi niti postoji članak zakona koji bi zabranio ili sankcionirao Ivoševićevo ponašanje. No ipak ostaje činjenica da nije govorio istinu. Zbog svega smo kontaktirali i Ivoševića koji je dao kratak odgovor. Policija istražuje slučaj i tek se treba vidjeti jesu li se Puljkovi suradnici dopisivali s lažnim ili stvarnim osobama.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Mistborn
Mistborn
20:21 14.06.2022.

Pinokio i Toro i Pančo su seku-larni. Vole "razvaljivati" seke. Možda Pinokio i žena vole gledati. Zanima me bi li kćeri dao da se dopisuje s "najvećim ateistom Splita"😏

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
21:29 14.06.2022.

Petrov ne resi. To je tvoj politički partner bio jučer i biti ce i sutra. Ništa ti ne vjerujemo dok ne ovjeriš kod JB.

KI
kirogaju
20:54 14.06.2022.

Spolno uznemiravanje je svako verbalno, neverbalno ili fizičko neželjeno ponašanje spolne naravi koje ima za cilj ili stvarno predstavlja povredu dostojanstva osobi, koje uzrokuje strah, neprijateljsko, ponižavajuće ili uvredljivo okruženje. Nuđenje seksa osobi od 17, 5 godina, koja je posebno osjetljiva zbog svoje dobi, nezrelosti, neiskustva i lošeg socijalnog statusa je perfidno spolno uznemiravanje. Kad to radiš s pozicije dogradonačelnika Splita, onda nisi zaslužio biti u politici jer koristiš svoju moć. Ako to radi invalid i on je zaslužio snositi sankcije jer je nanio štetu svim invalidima. Ima puno djevojaka invalida koji žude zaseksom i s kojima taj Baričić može ostvariti romansu.