Žučna rasprava

Pernar izgubio živce i vikao na ministra Marića

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ivan Pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ivan Pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ivan Pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ivan Pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ivan Pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ivan Pernar
03.05.2017.
u 14:45
– Vi mislite da je bolje da sve propadne – i Agrokor i država i neka budu novi izbori, samo da je vaša stolica sigurna – poručio je Pernar Mariću.
Pogledaj originalni članak

Zastupnik Živog zida Ivan Pernar u svojoj je replici ministru financija Mariću, u tijeku rasprave o njegovu opozivu, u jednom trenutku počeo vikati na ministra. 

Prozvao je Marića zbog toga što će Hrvatska ove godine podići 45 milijardi kuna kredita i pitao ga kako ih misli vratiti.

– Svodi li se vaš plan beskonačnog zaduživanja i rasprodaje imovine u suštini na istu stvar koju ste radili u Agrokoru jer Agrokor je isto funkcionirao kao hrvatska država – upitao je ministra Pernar aludirajući na činjenicu da je Marić prije nego što je radio u Vladi bio zaposlen u Agrokoru. 

– Cijeli ovaj cirkus treba što prije završiti, a vi otići s ovog mjesta jer nemate legitimitet. Zbog vas i vaše propale politike mi danas raspravljamo o povjerenju vama. Ali vi mislite da je bolje da sve propadne – i Agrokor i država i neka budu novi izbori, samo da je vaša stolica sigurna. To je vaša politika gospodine Marić – vikao je na kraju replike Pernar na Marića, a cijelu snimku s odgovorom ministra je objavio na Facebooku.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 48

AB
abendblatt
14:54 03.05.2017.

Dali ga je Petrov opomenuo i oduzeo mu glas, ?? Pernar je politikant kojem nije mjesto u Saboru, laze kad zine .

MW
milky way
15:07 03.05.2017.

Cudi me da jos nitko nije napisao da se Pernar prije par godina u bolnici Sestara Milosrdnica lazno predstavljao kao lijecnik i kad su ga provalili dobio je nogu….i ovdje ima komentatora koji podrzavaju takvog lika….strasno…

Avatar tituš
tituš
15:39 03.05.2017.

ovaj Pernar je samozvani financijski stručnjak i bankar, mislim čak da je i knjigu o tome napisao! Ako uzimaju novi zajam pod boljim uvjetima i vratili dospjele obveze od ranije pod težim uvjetima onda bi to mogli i odobriti. G. Marić je na lanjskoj sličnoj transakciji uštedio preko 100 milijuna EUR troškova Hrvatskoj i Hrvatima, no to treba znati ..