'Ovo je potres'

Panika u studiju: Prestravljeni voditelj sakrio se pod stol!

Foto: screenshot/youtube
potres
17.03.2014.
u 18:00
– Potres! Ovo je potres – kazao je u panici voditelj Chris Schauble te se zatim sa svojom kolegicom Megan Henderson sakrio pod stol.
Pogledaj originalni članak

Prilično snažan potres, jačine 4,4 stupnja, zatresao je danas Los Angeles u jutarnjim satima.

Mnoge stanovnike potres je probudio, a ubrzo je na internetu hit postala panična reakcija voditelja televizije KTLA na podrhtavanje zemlje. – Potres! Ovo je potres! – kazao je u panici voditelj Chris Schauble te se zatim sa svojom kolegicom Megan Henderson sakrio pod stol.

– Čini se da je stao – malo poslije kazao je Schauble kada se s kolegicom vratio na voditeljsko mjesto. "Bio je vrlo jak i bio je vrlo blizu", komentirali su voditelji koji su odmah na stranicama Američkog geološkog društva potražili kolika je bila magnituda potresa. Poslije je fotografije svoga uspaničenog lica Schauble objavio na Twitter-profilu.

>>Niz potresa tresao Čile, najjači bio jačine 6,7 stupnjeva

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar tajar
tajar
18:59 17.03.2014.

Voditelji su ispravno postupili u takvoj situaciji, a volio bih vidjeti toga tko bi ostao "mrtav hladan", tj. nebi se "uspaničio"!

DO
Dongfeng
19:30 17.03.2014.

Nije panika nego najnormalnija reakcija. Zasto glavni mediji moraju sudjelovati u Internet pljuvacinama i ismijavanjima.