ljubav ili ludilo?

Otkrila je zaručnikove najmračnije tajne, ali i nakon ovog je spremna na bračni život

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
09.09.2019.
u 16:07
Ne bojim se Ernesta, mene je doista teško uplašiti - izjavila je zaljubljena Britanka i dodala da je svjesna činjenice da je njen zaručnik ubio dvoje ljudi
Pogledaj originalni članak

Taman kad je pomislila da nikada neće pronaći ljubav svog života, Tracy Bottomley (41) pronašla je srodnu dušu koja baš i nije 'duša od čovjeka'. Naime Britanka se prije nekoliko godina preko Facebooka počela dopisivati s ubojicom Ernestom Ottom Smithom koji trenutno služi kaznu u zatvoru u Ohiju jer je 2005. godine brutalno ubio muškarca i ženu. Iako se nikada nisu vidjeli uživo, Tracy i Ernest odlučili su da će uploviti u bračnu luku 2020. godine.

- Ne bojim se Ernesta, mene je doista teško uplašiti - izjavila je zaljubljena Britanka za Metro i dodala da je svjesna činjenice da je njen zaručnik ubio dvoje ljudi. Kako joj je većina rodbine preminula, Tracy se više ne boji smrti pa kaže da je svjesna da i ona može već sutra umrijeti od alergije ili neke druge bolesti.

- Ubojstvo možda nije najbolji način da napustimo ovaj svijet, ali na kraju priče svi ćemo jednog dana umrijeti. Ne smeta mi pomisao da umrem u njegovim rukama - pojasnila je Tracy koja se 2003. godine razvela od nasilnog supruga.

Kaže i da joj je budući suprug objasnio kako je imao težak život jer je kao dijete bio zlostavljan, a anksioznost i depresiju liječio je drogama. Kada se potpuno 'otvorio' opisao joj je i kako je ubio svoje žrtve.

- Ernestu uopće ne zvuči kao ubojica i njemu smeta što ga se takvim prikazuje - objašnjava Tracy koja svog zaručnika jedino vidi na fotografijama koje je zalijepila na zid.

Iako se Ernest trenutno nalazi u samici i osuđen je na doživotnu robiju, dvojac je odlučio da će pronaći način da izađe iz zatvora. Brak su odobrila i zatvorenikova djeca, sve dok Tracy ne moraju zvati majkom.

>> Pogledajte video: Dvostruki ubojica napravio kaos u sudnici

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.