SEDAM KM

Ogromna kolona na A2 kod Zaprešića: Sudarila se dva automobila, jedna osoba ozlijeđena

Foto: HAK
Ogromna kolona na A2 kod Zaprešića: Sudarila se dva automobila, jedna osoba ozlijeđena
11.05.2023.
u 17:50
Zagrebačka policija potvrdila nam je da je u nesreći jedna osoba ozlijeđena, zbog čega je hospitalizirana u KB-u Sveti Duh
Pogledaj originalni članak

Danas u poslijepodnevnim satima došlo je do prometne nesreće na izlazu iz Zagreba, zbog čega su se stvorile kilometarske kolone. Naime, dva automobila sudjelovala su u nesreći koja se oko 15.30 sati dogodila na autocesti A2 kod čvora Zaprešić u smjeru Macelja.

Zagrebačka policija potvrdila nam je da je u nesreći jedna osoba ozlijeđena, zbog čega je hospitalizirana u KB-u Sveti Duh. Osim policije, o nesreći se oglasio i HAK, javljajući kako se stvorila kolona dugačka oko sedam kilometara.

- Završio je očevid prometne nesreće na čvoru Zaprešić na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru Krapine. I dalje se vozi usporeno u koloni dugoj oko 7 km (do čvora Jankomir) - javlja HAK, što potvrđuju i nadzorne kamere na potezu Ježdovca.

>> VIDEO Veličanstven prizor: Jelen bez straha prošetao riječkim područjem

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.