kazneno prijavljen

Oduzeli mu vozačku dozvolu u Sloveniji, a u RH zatražio novu

Foto: Ivica Galović/Pixsell
Oduzeli mu vozačku dozvolu u Sloveniji, a u RH zatražio novu
11.04.2013.
u 09:07
Potvrda o gubitku vozačke je stigla iz PP Poreč, te je 48-godišnjak istog dana dobio i novu vozačku u Virovitici.
Pogledaj originalni članak

VIROVITICA - Završeno je kriminalističko istraživanje koje je virovitička policija provodila nad 48-godišnjakom, a zbog davanja lažnog iskaza o gubitku vozačke dozvole. Policija je istragom i provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdila da je 48-godišnjaku u studenom, 2012. oduzeta vozačka od strane slovenske policije.

Po dolasku u RH, 48-godišnjak je podnio zahtjev u PU Virovitičko-podravskoj referadi za vozila i vozačke dozvole, da mu se pribavi potvrda o gubitku vozačke iz PP Poreč, s obzirom da je istu izgubio, tj. tako je potvrdio u iskazu koji je dao policiji. Potvrda o gubitku vozačke je stigla iz PP Poreč, te je 48-godišnjak istog dana dobio i novu vozačku u Virovitici.

Tijekom ožujka, 2013. godine, u policijsku upravu virovitičko-podravske županije je stigla obavijest da je 48-godišnjaku ipak oduzeta vozačka u Sloveniji, i da ju ipak nije izgubio. Protiv nesavjesnog 48-godišnjaka je podnesena kaznena prijava.

>>Iz putovnice istrgnuo stranice sa zabranom ulaska u RH do 2020.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.