na Twitteru

Objavili su ovaj selfie i zbunili ljude: Ovo je sablasno!

Foto: Twitter
Objavili su ovaj selfie i zbunili ljude: Ovo je sablasno!
30.04.2017.
u 10:45
Na prvu, izgleda kao sasvim običan selfie jednog para, no ako pogledate pobliže, vidjet ćete u pozadini nešto što na "običnom" selfiju nikako ne bi trebalo biti.
Pogledaj originalni članak

Društvene mreže prepune su selfija. neki se takvimobjavama hoće pohvaliti, neki istaknuti u online-zajednici, a neki samo isprovocirati i potaknuti ljude na komentiranje.

Čini se kako je upravo ovo zadnje bila namjera dečka s fotografije. Na prvu, izgleda kao sasvim običan selfie jednog para, no ako pogledate pobliže, vidjet ćete u pozadini nešto što na "običnom" selfiju nikako ne bi trebalo biti.

 

 

Baš kao i horoskopski znak, izgleda kao i da njegova djevojka ima dva lica. Jasno je da se autor fotografije poigrao s Photoshopom, no to nije spriječilo korisnike Twittera da ostave mnogo komentara kako je fotografija sablasna. Neki su pokušali dokučiti u čemu je trik, pa su pisali pretpostavke da su vjerojatno dvije djevojke "u igri". Bilo kako bilo, fotografija je zabavila korisnike Twittera koji su je podijelili 45 tisuća puta. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DU
Deleted user
11:23 30.04.2017.

Ubio me grom ako sam shvatio srž te vijesti. Jednostavno se ne mogu nositi s modernim novinarstvom.

GI
Gigimon
12:52 30.04.2017.

a jeste dosadni, prije tjedan dan to bilo na 24 sata. kasnite. ljudi znaju sa photoshopom raditi. nemate pametnijih vjesti od ovih gluposti?

ZG
zgbzoran
12:42 30.04.2017.

super, ovu nozes u oci gledati u kad je band over