NESTALI ZRAKOPLOV

Nova teorija: MH370 su oteli Rusi i odveli ga u Kazahstan

Foto: Reuters/PIXSELL
Nova teorija: MH370 su oteli Rusi i odveli ga u Kazahstan
24.02.2015.
u 21:59
Wise, koji je o nestanku zrakoplova izvještavao za CNN, smatra da su otmičari lažirali navigacijske podatke
Pogledaj originalni članak

O tome što se dogodilo sa letom 370 Malaysia Airlinesa, koji je nestao 8. ožujka prošle godine i do danas nije pronađen, čuli smo već brojne teorije. Nova stiže iz pera Jeffa Wisea, američkog autora specijaliziranog za znanosti tehnologiju koji je pisao za ugledne medije kao što su Time i New York Times. Wise u tekstu objavljenom u magazinu New York nudi ovu mogućnost: zrakoplov je po naređenju ruskog predsjednika Vladimira Putina otet te je sletio na kozmodrom Baikonur u Kazahstanu, koji inače koristi Rusija.

Wise, koji je o nestanku zrakoplova svojedobno izvještavao za CNN, smatra da su otmičari lažirali navigacijske podatke zrakoplova kako bi izgledalo da zrakoplov ide na jug, a zapravo je išao na sjever.

Wise priznaje kako ne zna zašto bi Putin htio ukrasti malezijski Boeing, no i za to nudi nekoliko teorija - možda je htio demonstrirati snagu SAD-u, koji je Rusiji dan prije uveo sankcije, možda je htio jednu od tajni koju su čuvali putnici zrakoplova? Navodi kako su u zrakoplovu bila trojica etničkih Rusa, od kojih su dvojica imala ukrajinske putovnice, pa se pita je li netko od njih bio pripadnik specijalnih postrojbi ili tajni agent i stoga zanimljiv Rusima.

>> Malezija: Avion se srušio i nema preživjelih; Kina: Dajte dokaze!

>> Šef indonezijske policije izjavio da zna što se zapravo dogodilo s letom MH370?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

DU
Deleted user
22:33 24.02.2015.

Ovome se amerikancu prividjaju Rusi ka nama Hrvatima jugosloveni..............hehehehhehehe

NE
neboiznadzagreba
22:19 24.02.2015.

Wise dopušta mogućnost da je u nestanak zrakoplova umiješan i Borat , zašto i kako , ne zna .

Avatar d-ano
d-ano
22:26 24.02.2015.

Sve vise paranoika i bolesnika,,,,,,,i to sa naucnim dokazima,