UŽAS U PETRINJI

Nazvali ga i rekli da će mu nadoknaditi štetu u potresu. S računa mu skinuli više desetaka tisuća kuna

Foto: Igor Soban/PIXSELL
Nazvali ga i rekli da će mu nadoknaditi štetu u potresu. S računa mu skinuli više desetaka tisuća kuna
25.10.2021.
u 12:57
Oštećeni je s nepoznatom osobom nastavio komunicirati u nadi da će mu novci sjesti na njegov račun, međutim s njegovog računa je skinuto više desetaka tisuća kuna
Pogledaj originalni članak

Policiji je prijavljena računalna prijevara počinjena na štetu 69-godišnjaka s područja Petrinje. Naime, oštećeni je 21. listopada na mobilni telefon zaprimio poziv od nepoznate osobe koja mu se predstavila kao osoba iz jedne tvrtke sa sjedištem na Sejšelima i koja mu je ponudila financijsku pomoć oko naknade štete počinjenje potresom.

Oštećeni je s nepoznatom osobom nastavio komunicirati u nadi da će mu novci sjesti na njegov račun, međutim s njegovog računa je skinuto više desetaka tisuća kuna. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
13:27 25.10.2021.

Firma na Sejselima... Pa brate mili.. Ne kužim kak je moguće nekome lovu dignuti preko telefonskog poziva. Svaka čast njima kad im uspijeva, šta reći.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
13:17 25.10.2021.

Postali smo zastrašujuće lopovsko društvo.

Avatar BlackCalder
BlackCalder
14:08 25.10.2021.

Ovakvima mi plaćamo obnovu?! Jbsmater! Treba te u kontejner zazidat.