Ljetne krađe

Norvežanki u Rogoznici ukrali fotoaparat iz dječjih kolica

Foto: Arhiv VL
Norvežanki u Rogoznici ukrali fotoaparat iz dječjih kolica
18.07.2010.
u 11:34
U Docu kod Primoštena Splićanin je ostao bez torbice s novcem i dokumentima nakon što mu je provaljeno u automobil, a u vodičkom autokampu Imperijal 43-godišnjoj Švicarki ukradena su dva bicikla.
Pogledaj originalni članak

ŠIBENIK - Turisti i domaće stanovništvo prijavilo je PU šibensko-kninskoj niz krađa u hotelima, na plažama i parkiralištima.

U Rogoznici je 26-godišnjoj Norvežanki iz dječjih kolica ukraden fotoaparat vrijedan oko 2600 kuna. U Docu kod Primoštena Splićanin je ostao bez torbice s novcem i dokumentima nakon što mu je provaljeno u automobil koji je bio parkiran uz jadransku magistralu. U vodičkom autokampu Imperijal 43-godišnjoj Švicarki su ukradena dva bicikla.

No krade se i domaćem stanovništvu. Na šibenskoj tržnici 82-godišnjakinji iz ŠIbenika je netko ukrao novac, dok je u Lađevcima netko iz polja ukrao motornu crpku za vodu vrijednu oko dvije tisuće kuna koju je u polju imao 54-godišnji mještanin. Svi su kradljivci zasad policiji nepoznati.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar m_m
m_m
12:16 18.07.2010.

Ma same laži i zajede ...

OB
-obrisani-
16:29 18.07.2010.

Hrvati su najpošteniji u svijetu i ne vjerujem da bi nekome ukrali novac Sve su to laži i podmetanja komunističke bande

BA
Bandit
17:46 18.07.2010.

Kakvi patolosli bolesnik, ma kakve veze imaju komunjare sa vakim slucajevima? Ajme strasno je citati vake komentare od osoba kojima je za sve krivo komunizam ali mislim da se iza toga krije isklompeksiranost ...:)