Opet digla prašinu

Ništa od Čokolinde, Podravka neće raditi takav proizvod

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Kolinda Grabar-Kitarović
04.12.2019.
u 16:31
U Koprivnici se na kavi povela priča kako je predsjednica RH, u sklopu svoje gospodarske diplomacije, promovirala Podravku, pa se u šali zaključilo da je zaslužila da se Čokolino preimenuje u Čokolindu
Pogledaj originalni članak

Predsjednica i kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović ponovno je digla prašinu. Ovaj put najavom novog proizvoda - Čokolinde. Kako je uopće došla na tu ideju i hoće li se, zaista, Podravka lansirati novi proizvod Čokolindu? Mala digresija, u kampanji za prvi mandat na Pantovčaku poznati proizvođač kulena Tomislav Galović u čast Kolinde Grabar-Kitarović tada je lansirao kulenovu seku - Kulindu.

Dakle, Kolinda Grabar-Kitarović sinoć je bila u posjeti Koprivničko-križevačkoj županiji gdje je posjetila prvo Koprivnicu, zatim i Križevce. U Koprivnici se na kavi, na kojoj su bili županijski HDZ-ovci, Kolinda Grabar-Kitarović i, očito, neki predstavnici Podravke, doznajemo u njenom stožeru, povela priča kako je predsjednica RH, u sklopu svoje gospodarske diplomacije, promovirala Podravku, pa se u šali zaključilo da je zaslužila da se Čokolino preimenuje u Čokolindu. To je navečer na skupu u Križevcima prvo ispričao Darko Sobota, predsjednik tamošnjeg županijskog HDZ-a. Rekao je da su se našalili u Koprivnici uz jednu kavu “kojom je naša predsjednica pokazala koliko bi dala svoj doprinos i sebe za boljitak Hrvatske”.

- Šalili smo se ako je Podravka uspješna i uz pomoć gospodina Dalića, našeg izbornika hrvatske reprezentacije koji je uvelike pomogao brendu Linolade na tržištu, pa evo jedne ideje i kaže naša predsjednica „Pa može se to sutra zvati Čokolinda. Pa to je sigurno jedan dobar brend kojoj će pomoći sam od sebe“ - rekao je Sobota.

Zatim se obratila i Kolinda Grabar-Kitarović i, među ostalim, poručila:

“Rekla sam kolegama iz Podravke, dajem vam svoju suglasnost, odričem se bilo kakvih naknada, lijepo izmislite novi proizvod, nazovite ga tako. Uvjerena sam da će se sigurno dobro prodavati, ne samo u području jugoistoka Europe, nego i u području Zaljeva i drugih država. Nek nam država raste, a meni neka se smiju koliko hoće. Zabrinjavaju me, naravno, trendovi lošeg i ružnog jezika, jezika mržnje, ali mene ne može ništa pokolebati. U životu što te ne ubije, to te ojača, a toliko sam toga već prešla da ove črčarije koje pišu neki naši novinari i politička elita ne znače ništa. Meni, ono što znači, što mi je bitno kada dođem među vas, kada dođem na selo, u ruralna područja, kada dođu bakice, kada dođu proizvođači i kažu – Predsjednice borite se i dalje za nas, borite se za Hrvatsku. Iza vas smo, stojimo iza vas. Nema ljepšeg od toga”.

U Podravci neslužbeno doznajemo da se neće mijenjati Čokolinu ime u Čokolinda niti će raditi proizvod tog naziva.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

DU
Deleted user
17:03 04.12.2019.

Odvratno i šegavo.

PA
paleontolog
17:06 04.12.2019.

pa ko bi to jeo??? 😂

BB
bruna_bruna
16:50 04.12.2019.

Nemojte više svega vam... 😂😂