BRANIT ĆE ZEMLJU

(Ne)lojalni Latvijski Rusi

Foto: Screenshot Deutsche Welle
Latvija
Foto: Screenshot Deutsche Welle
Latvija
12.06.2014.
u 09:00
U Latviji je gotovo svaki treći stanovnik ruskog podrijetla
Pogledaj originalni članak

Nakon krize oko Krima, i Europljani su se zapitali: tko je sljedeći na Putinovoj listi? Strah od moguće aneksije možda je i najveći u baltičkim zemljama. Što učiniti u slučaju ruskog napada? I kako će se ponašati vlastiti građani s ruskom putovnicom?

U Latviji je gotovo svaki treći stanovnik ruskog podrijetla. S nekima od njih smo razgovarali. Oni kažu da su lojalni Latviji i da će svoju zemlju, ako to bude trebalo, braniti i od ruske braće.

 

>> "Putin želi vratiti Finsku i Baltik pod rusko okrilje!"

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

Avatar whitesnacke
whitesnacke
10:23 12.06.2014.

Ovakve gluposti se mogu servirati samo iz švapske kuhinje!

Avatar poklon1234
poklon1234
00:12 13.06.2014.

švapska propala propaganda... većina rusa u baltičkim zemljama nema državljanstva... moš mislit kako će braniti zemlju 'maćehu'

MI
Milivoje
10:29 12.06.2014.

ima i dobrih rusa (jos)