Društveni život

Muževi ženama darovali veliku feštu

Foto: ''
Muževi ženama darovali veliku feštu
23.01.2013.
u 13:18
Žene na kreativnim radionicama koje se održavaju petkom navečer vježbaju, uče, izrađuju prigodne darove i druže se.
Pogledaj originalni članak

Udruga žena Općine Vidovec jedna je od najaktivnijih udruga u Varaždinskoj županiji. Okuplja tridestak članica svih dobnih uzrasta. Na godišnjoj skupštini usvojen je plan aktivnosti za ovu godinu, a za uspješan rad u prošloj godini, muževi su ih nagradili organizacijom velike zabave.

- Kreativna smo i složna Udruga čiji se članovi okupljaju na radionicama petkom navečer na kojima učimo, vježbamo, izrađujemo prigodne darove, razmjenjujemo informacije i družimo se. Pozivamo i druge žene da nam se pridruže. Nove ideje i savjete prihvaćamo s radošću - rekla je Marija Vešligaj, predsjednica Udruge.

Ove su godine u planu nastupi diljem Varaždinske i okolnih županija. Za Uskrs planiraju u središtu Vidovca postaviti veliko uskrsno jaje. Bit će to ručni rad članova udruge i njihovih podupiratelja. Za Majčin dan pripremaju priredbu i dar za svaku majku. Na tome se neće stati. Do kraja godine pripremaju čitav niz drugih zabavnih priredbi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.